Zegarek z lokalizatorem GPS dla dziecka - tak czy nie?
Szukasz porady? Masz wątpliwości i chcesz usłyszeć czyjąś opinią? Zajrzyj tutaj,
- Nowinka
Zegarek z lokalizatorem GPS dla dziecka - tak czy nie?
Czy ktoś z Was kupił i korzysta z zegarka GPS dla dziecka? Czy warto takie coś kupić dziecku w wielu 8 lat? Młody chce telefon, ale nie do końca jestem przekonana, czy warto. Czy ktoś z Was może coś doradzić? Czy taki zegarek się sprawdza?
- szogunek
Re: Zegarek z lokalizatorem GPS dla dziecka - tak czy nie?
Jak chcesz naprawdę ładny zegarek kupic w prezencie to polecam Ci zainteresować sie tym modelem https://protime24.pl/product-aar-58554- ... wkowy.html Jest bardzo ładny i klasyczny z elementami nowoczesności. Jest to bardzo dobry wybór który powinieneś sprawdzić. Ja sama bym z chęcią taki kupiła mężowi.
- myszka
Szogunek a czy zegarek który polecasz to zegarek dla dziecka, nie! A kolega pyta o zegarek dla dzieci i dodatkowo z lokalizacja. Takie zegarki ma bezpieczna rodzina, ale drogie. Dużo taniej kupić na smartsafe.pl i zegarki mają takie funkcje jak głośnik i kamerka która daje możliwość podglądu otoczenia dziecka a nie tylko czystą lokalizację.
- Loipeld
Wydaje mi się, że kupno takiego zegarka to na prawdę ciekawy pomysł. Jeśli zależy CI na solidnym produkcie dobrej marki, to polecam sprawdzić Garmin Garmin Venu. To zegarki stworzone typowo dla sportowcó, więc wydaje mi się, że dla dziecka także będą one idealne. Są to solidne produkty, które bez problemu wytrzymają nawet wiele lat użytkowania
- nowy
Tak, zegarki Garmin posiadają funkcję GPS. Przykładem tego jest chociażby zegarek garmin fenix 6 010-02158-23. Myślę, że warto sprawdzić, bo posiada fajną funkcję monitorowania aktywności sprotowej
- Solanna
Oczywiście ze tak. Zegarek z gps dla dziecka jest dobrym pomysłem ,dzięki niemu mamy ciągły kontakt z dzieckiem. Takim zegarkiem można odbierać i wykonywać połączenia, ma GPS, nasłuch
- Zbyszek92
To jakieś dziwne pomysły chyba. Młodszego dziecka i tak samego nie powinno się nigdzie puszczać, a starsze, jak już gdzieś się wybierają to zazwyczaj mają już swoje smartfony, które powinny mieć opcję lokalizacji dla rodzica. Dla dzieciaka najlepiej wybrać coś z oferty Xiaomi, bo ta marka ma chyba najlepszy stosunek ceny do jakości. Warto sprawdzić w oficjalnym sklepie: https://mimarkt.pl/. No ale jeśli jednak koniecznie potrzebny jest taki zegarek, to w Mimarkt są też smartwatche od Xiaomi i warto się nad nimi zastanowić, bo to fajna opcja.
Post autor: Gość »
Tak, jestem na tak! Koniecznie, zakup dobrego smartwatch gps dla dziecka to dobry pomysł jeśli obawiacie się o zdrowie czy życie dziecka. Ja uważam, że takie prezenty są najlepszym rozwiązaniem.
- Wlada
Smart watche to bardzo dobry pomysł, już nawet jako prezent dla dziecka. Takie zegarki mają wiele przydatnych funkcji, nie tylko GPS. Macie już coś konkretnego wybranego? Ja akurat szukam zegarka dla siebie i tak mam na oku Apple Watch Series 7, wydaje się to być rozsądnym wyborem.
Post autor: honkiśka »
Oczywiście, że tak, sama posiadam taki zegarek ze sklepu https://edibazzar.pl/ i dla mnie to rewelacja. Jeśli szukasz taniego zegarka, ale super jakości, to myślę, że w tym sklepie bez problemu coś dla siebie znajdziesz. Ja non stop robię zakupy u nich i jestem z wszystkiego zadowolona.
Post autor: ełf »
Mi bardzo podobają się zegarki Garmina, na przykład model 010-02430-10. Znalazłem go na stronie internetowej, a właściwie na sklepie online od eazymut.pl. Przyznam szczerze, iż mają ciekawą ofertę i spory wachlarz zegarków do wyboru. Jak dla mnie to świetny sklep ze znakomitą ofertą.
- felicita6
Osobiście uważam, że to bardzo dobry pomysł na prezent. Swojej córce kupiłam pierwszy taki niemarkowy z alli, ale szybko poszedł do kosza :/ zaczął się wieszać, a szybka pękła bardzo szybko. Postanowiliśmy z mężem kupić lepszy i na kolejną okazję córka dostała już Garmina i to jest niebo a ziema do poprzedniego. Wykonanie i jakość extra. Ale nauczona doświadczeniem postanowiłam zabezpieczyć szybkę przed pęknięciem - są takie szybki jak do telefonów - swój wzięłam ze strony https://www.4gsm.com/product-pol-88354- ... query_id=1 , bo stacjonarnie ciężko dostaćNowinka pisze: ↑05 mar 2020, 16:01 Czy ktoś z Was kupił i korzysta z zegarka GPS dla dziecka? Czy warto takie coś kupić dziecku w wielu 8 lat? Młody chce telefon, ale nie do końca jestem przekonana, czy warto. Czy ktoś z Was może coś doradzić? Czy taki zegarek się sprawdza?