Zawory elektromagnetyczne - jaki sprzedawca?

Szukasz porady? Masz wątpliwości i chcesz usłyszeć czyjąś opinią? Zajrzyj tutaj,
Awatar użytkownika
Ireneusz

Zawory elektromagnetyczne - jaki sprzedawca?

Post autor: Ireneusz »

Witam wszystkich. Przydałaby mi się wasza pomoc w znalezieniu sprawdzonego dostawcy elektrozaworów. Znacie jakiś sklep internetowy, który warto byłoby polecić? Byłbym wdzięczny.
Awatar użytkownika
Sulislaw88

Re: Zawory elektromagnetyczne - jaki sprzedawca?

Post autor: Sulislaw88 »

Myślę, że powinieneś zajrzeć do aplustech.pl. Mają chyba najlepsze ceny automatyki przemysłowej i przy okazji duży wybór. Oferują towar najlepszej jakości, sam się zresztą o tym przekonałem. Mało jest tak porządnych sklepów online.
diabełek

Post autor: diabełek »

No szkoda, że nikt Ci nie odpisał, bo ja muszę wymienić Koła pasowe klinowe i też nie mam kogo do tego wziąć. W ogóle nie mam informacji na temat tego, co gdzie kto, a maszyna stać nie może. Dobrze, że powiedziano mi chociaż, że w Technical można przede wszystkim zakupić takie elementy. To ważna wskazówka.
Awatar użytkownika
rudolf

Post autor: rudolf »

Ogólnie ja takich zaworów nie używam u siebie, ale także jestem zwolennikiem korzystania z dobrej jakości urządzeń oraz produktów. Jestem przekonany, że również fajnie sprawdzają się wibroizolatory https://powerrubber.com/kat/wibroizolatory/ i ja właśnie z takich rzeczy korzystam najczęściej.
ODPOWIEDZ