Witam,
Na jaką hydroizolację postawiliście jeżeli chodzi o wykonanie jej na fundamentach i w łazience? Macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi, będę wdzięczny za konkretne wskazówki
System hydroizolacji - fundament i łazienka
Szukasz porady? Masz wątpliwości i chcesz usłyszeć czyjąś opinią? Zajrzyj tutaj,
- Mariozz
Re: System hydroizolacji - fundament i łazienka
My zdecydowaliśmy się postawić na system hydroizolacji od WaterBlock i jak najbardziej był to słuszny wybór, ponieważ sprawdza się idealnie pomimo zmiennych warunków atmosferycznych w klimacie umiarkowanym. Zarówno wygrali zarówno jeśli chodzi o fundamenty i łazienkę. Z decyzji jesteśmy zadowoleni, ponieważ wilgoć już nam nie doskwiera i także cena za cały system hydroizolacji naprawdę była rozsądna. Pozdrawiam i życzę podjęcia dobrych decyzji!
- Roski
Tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić z opinią poprzednika i również uważam, że warto postawić na producenta WaterBlock. Stawiają na najwyższą jakość, uczciwe podejście do klienta, dobry zakres cenowy i różnorodność zestawień co pozwala cieszyć się bezpiecznym domem zarówno przy tarasie, fundamentach, czy w łazience pełnym bezpieczeństwem z dala od wilgoci.
- Juszczak
Łazienkę projektowałam i budowałam od początku, więc musiałam wynająć odpowiednią firmę do tego. Ogólnie to polecam TomGruz http://tomgruz.pl/ ,bo oni zajmują się kompleksowymi usługami sprzątającymi - czy to wywóz gratów czy gruzu.
- RobekMi
Dobrze wiedzieć, dziękuję za wszystkie wskazówki i na pewno wezmę pod uwagę ofertę jaka udało im się zestawić. Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie zgodnie z Waszymi wypowiedziami.
- kasia
jezeli chodzi o remont łazienki itd, to ja kupowałam większość rzeczy własnie online, baterie na prZYKŁĄD WYBRAŁAM NA https://sklep.sotbe.com/ bo tam mieli naprawde super te dodatki
Post autor: SebastianZoś »
Szukając dobrej jakości materiałów hydroizolacyjnych, które pozwolą Wam skutecznie poradzić sobie z problemami wilgoci oraz też przed tym problemem się uchronić. Dlatego akurat my budując dom przy fundamentach wykonywaliśmy hydroizolację systemem Icopal, a dokładnie jest to System Bezpieczny Fundament który jako jedyny w Polsce uzyskał Rekomendację Techniczną Instytutu Techniki Budowlanej w Warszawie