seks na odległość

Szukasz porady? Masz wątpliwości i chcesz usłyszeć czyjąś opinią? Zajrzyj tutaj,
Baśka

seks na odległość

Post autor: Baśka »

Bardzo tęsknie za moim facetem który pracuje za granicą. A jak radzić sobie z seksem na odległość? Macie jakieś rady?
Bożena

Re: seks na odległość

Post autor: Bożena »

Często ktoś to pyta tak zauważyłam. Jak sobie radzić z brakiem seksu. Wypróbuj https://projekt100.pl/ wiem że wiele osób z tego korzysta.
Baśka

Post autor: Baśka »

Naprawdę?? To serio mi pomoże? Widzę że to ma bardzo dobre opinie. Może zdecyduje się to zakupić.
Bożena

Post autor: Bożena »

Polecam. U mnie to się sprawdza.
Awatar użytkownika
Aleksandra228

Post autor: Aleksandra228 »

Mój mąż czasami musi wyjechać do innej siedziby firmy. Zazwyczaj takie rozłąki trwają 2 tygodnie więc wtedy staramy się zaspokajać siebie sami. Teraz jest to łatwe, skype i kamerka i możemy się wzajemnie nakręcać. Mąż kupił mi nawet małego przyjaciela abym mogła się sama zabawiać. Do tego dobre są lubrykanty bo wiadomo, potrzeba nawilżenia. Z mężem stosujemy te ze strony https://secretplace.pl/wodne/ . Mają bardzo duży wybór więc z pewnością coś wam wpadnie w oko.
Awatar użytkownika
Marko33

Post autor: Marko33 »

Ale jeśli ktoś preferuje tradycyjne zbliżenia, to nic nie stoi przecież na przeszkodzie. Jak dla mnie, dobrym wyborem może być skorzystanie z możliwości, jakie stwarzają dzisiaj ogłoszenia towarzyskie. W ten sposób, będziecie w stanie o wiele skuteczniej znaleźć dla siebie przyjemną formę spędzania czasu ;)
moniś

Post autor: moniś »

Nie wyobrażam sobie seksu na odległość. Na szczęście mój mąż nigdzie nie wyjeżdża. Dla nas seks ma ogromne znaczenie. Też dobraliśmy się jeśli chodzi o temperament. Dużo też na plus dało moje zabezpieczenie i belara którą stosuję. Bez stresu, dużo bardziej spontanicznie, a to jest różnica.
ODPOWIEDZ