patenty na nietrzymanie moczu
Szukasz porady? Masz wątpliwości i chcesz usłyszeć czyjąś opinią? Zajrzyj tutaj,
patenty na nietrzymanie moczu
Post autor: malagga »
jakie są wasze patenty na nietrzymanie moczu? niedawno urodziłam i mam z tym problem, zaczęlam chodzić do urofizjoterapeuty ale szukam też jakichś dobrych wkładek, co polecacie?
Re: patenty na nietrzymanie moczu
Post autor: Mewa »
Chyba każdemu coś innego odpowiada, najlepiej przejdź się do DOZ, mają duży wybór tego typu produktów, ceny mają też bardzo dobre, a nawet można się załapać często na jakieś próbki.
Post autor: malagga »
dzięki za podpowiedź, na pewno wybiorę się do doz i zapytam o te próbki, mam nadzieję, że mi pomogą z wyborem odpowiedniego produktu, chyba nie powinno być z tym problemu
Post autor: Irisa »
Na pewno coś znajdziesz odpowiedniego dla siebie, w DOZ mają naprawdę dobry wybór
A jeśli chodzi o te próbki jeszcze, to u nas np. były wyłożone na takich tekturowych standach.

Post autor: kinasia »
Zgadzam się w DOZie mają naprawdę duży wybór środków higienicznych i to w bardzo dobrych cenach, warto pamiętać, że można wziąć też darmowe próbki, żeby zobaczyć co nam pasuje.
Post autor: opiszka »
Dokładnie w DOZie jest spory wybór środków higienicznych, jest w czym wybierać i ceny też mają naprawdę dobre, my kupujemy babci i właśnie w DOZ wychodzi najtaniej.