nowe usługi do salonu fryzjerskiego

Szukasz porady? Masz wątpliwości i chcesz usłyszeć czyjąś opinią? Zajrzyj tutaj,
Halinka

nowe usługi do salonu fryzjerskiego

Post autor: Halinka »

Szukam nowych pomysłów na rozwój mojego salonu fryzjerskiego. Wiele klientek sugeruje mi, żebym ogarnęła zagęszczanie włosów. Jakie firmy realizują takie szkolenia? Wiecie coś?
zabawa

Re: nowe usługi do salonu fryzjerskiego

Post autor: zabawa »

Zatrzymam się w tym wątku, bo sama czegoś szukam. Dużo jest firm szkoleniowych, człowiekowi trudno nadążyć. A wiadomo, że bez szkoleń to teraz ani rusz.
aria90

Post autor: aria90 »

Dziewczyny, zobaczcie sobie ofertę tutaj: https://hairme.pl/. Moja kuzynka się u nich szkoliła. Generalnie była mega zadowolona. Myślę, że lepszej inwestycji nie możecie zrealizować
Marianka1

Post autor: Marianka1 »

Podłączę się i może dopiszę, żebyście miały pewność - to naprawdę solidny partner w interesach ;) Mają mega fajne produkty, które klientki już pokochały, są w sumie długo na rynku i nie da się ukryć, że mają już renomę. Gwarantuję, że klientki inaczej podejdą do usług waszych salonów, jak dowiedzą się, gdzie się szkoliłyście ;)
zabawa

Post autor: zabawa »

Fakt, oferta wygląda bardzo w porządku. A popowiesz może, czy oni później też mogą dostarczać włosy do przedłużania i zagęszczania? Ciekawi mnie to. Zakładam, że jak robię gdzieś szkolenie, to później mogę pracować na dobrej jakości włosach:)
Halinka

Dzięki za podpowiedzi! Wstępnie chyba właśnie tym rozwiązaniem będę zainteresowana. Tylko faktycznie, ważne pytanie, na które chyba będziecie znały odpowiedź - czy oni później dostarczają włosy? Bardzo mnie to ciekawi
nią

Post autor: nią »

Dziewczyny, współpracowałam z nimi], jak jeszcze prowadziłam swój salon. Mogę tylko powiedzieć, że wtedy jak najbardziej dostarczali włosy. Szczegóły znajdziecie tutaj: https://hairme.pl/index.php#wspolpraca. Duży wybór wtedy mieli. Ale to było kilkanaście miesięcy temu jak cos
aria90

Post autor: aria90 »

tak, zgadzam się z poprzedniczkami. Później jak najbardziej można brać od nich włosy. Klientki są zachwycone i uwierzcie, wracają :) No ale nie dziwię się. Jakość pierwsza klasa
Halinka

okej, to w takim razie zadzwonię do nich lub napiszę i dogadam się odnośnie do szkolenia. Dzięki wszystkim za rady. Mam nadzieję, że to będzie dobry krok dla biznesu
ODPOWIEDZ