Nietrzymanie moczu

Szukasz porady? Masz wątpliwości i chcesz usłyszeć czyjąś opinią? Zajrzyj tutaj,
Awatar użytkownika
Mela

Nietrzymanie moczu

Post autor: Mela »

Przychodzę z trudnym pytaniem, właściwie niedyskretnym. Moja mama, pewnie już ze względu na wiek, zaczęła mieć problemy z nietrzymaniem moczu. Słyszałam, że są jakieś zabiegi, bierzemy to pod uwagę, ale jak mogłabym jej pomóc tak na szybko, doraźnie?
Awatar użytkownika
bartoszN

Re: Nietrzymanie moczu

Post autor: bartoszN »

Moja mama ma ten problem. Dostaje jakieś leki, na razie nie ma w planach zabiegu. Na problemy z zapachem stosuje Octenicare, dobrze zabezpiecza skórę i nie powstają też podrażnienia od ciągłej wilgoci. Do tego wiadomo dobre podkłady. Z wiekiem tak bywa niestety, nie zawsze coś da się z tym zrobić.
Awatar użytkownika
K-dwa

Post autor: K-dwa »

W pierwszej kolejności przejdź się do apteki DOZ, farmaceutki doradzą jaką bieliznę chłonną i ewentualnie podkłady kupić. Na miejscu możesz dostać też próbki produktów z Teny.
Awatar użytkownika
cyrylica

Post autor: cyrylica »

a gdzie te wkładki w DOZie leżą? Są gdzieś powykładane czy trzeba o nie poprosić?
Awatar użytkownika
yaragreyjoy

Post autor: yaragreyjoy »

Hej, również miałam problem z nietrzymaniem moczu, który często przysparzał mi kłopotów, zwłaszcza na ważnych spotkaniach. Dowiedziałam się, że tutaj :https://han-medica.pl jest możliwość poddania się leczeniu nietrzymania moczu. Myślę, że to bardzo ważna sprawa, żeby dbać o swoje zdrowie.
Eliśka

Post autor: Eliśka »

W moim osiedlowym DOZie próbki były dostępne po prostu na standzie, może było sobie wziąć. Sprawdź u siebie, jeśli nie będzie, zawsze można zapytać o to farmaceutki :)
Awatar użytkownika
felicita6

Post autor: felicita6 »

Najlepsze produkty urologiczne, które poradzą sobie z problemem jakim jest nietrzymanie moczu? Na pewno każda osoba, która zmaga się z tego rodzaju problemem wie doskonale, jak wstydliwy i trudny jest to problem. Polecam zatem korzystać ze sprawdzonych miejsc. Zajrzyj na stronę https://inkontynencja.eu/ i poznaj wszelkie dostępne w tym obszarze propozycje.
krysia11

Post autor: krysia11 »

nietrzymanie moczu jest dosyć krępującą sytuacją, sama cierpiałam na tą dolegliwosć po porodzie, chodziłam na fizjoterapię, w dozie kupowalam wkładki na nietrzymanie,to zwiększało mój komfort
ODPOWIEDZ