Księgowość Warszawa
Szukasz porady? Masz wątpliwości i chcesz usłyszeć czyjąś opinią? Zajrzyj tutaj,
Księgowość Warszawa
Post autor: Krzysztof22 »
Jeśli macie jakieś sprawdzone biuro rachunkowe, z usług którego korzystacie to dajcie znać. Zależy mi na kimś kto będzie te sprawy u mnie w firmie kompleksowo prowadził. Więc jeśli w temacie jesteście w stanie kogoś polecić to byłoby super. Zależy mi głównie na takiej firmie, która faktycznie będzie w stanie działać na wysokim poziomie.
Re: Księgowość Warszawa
Post autor: Gorczyca18 »
Mam wrażenie, że jeśli chodzi o te propozycje, które możemy brać pod uwagę to oferta www.effepro.eu wypad świetnie i można na nich liczyć. Doświadczeni księgowi, świetne podejście do klienta. Kontakt z biurem bardzo dobry. Jak będzie potrzeba szybkiego kontaktowania z biurem to u nich takiego problemu raczej nie będziemy notowali, kontakt jest bardzo dobry.
Re: Księgowość Warszawa
Post autor: mayaa »
Nie jest łatwo kogoś odpowiedniego znaleźć. Przepisy się tak często zmieniają, że to jest po prostu masakra, a rozwiązania czasem nie da się ot tak poszukać. Niemniej jednak może pomoże Wam księgowa z Katowic . Moim zdaniem to jedna z lepszych osób zajmujących się podatkami. Nie będziecie żałować, że się wami zajęła.Krzysztof22 pisze: ↑13 paź 2021, 15:32 Jeśli macie jakieś sprawdzone biuro rachunkowe, z usług którego korzystacie to dajcie znać. Zależy mi na kimś kto będzie te sprawy u mnie w firmie kompleksowo prowadził. Więc jeśli w temacie jesteście w stanie kogoś polecić to byłoby super. Zależy mi głównie na takiej firmie, która faktycznie będzie w stanie działać na wysokim poziomie.
Nie płaci za SEO sprawdź w BIG UWAGA !!!