Centralny odkurzacz w firmie

Szukasz porady? Masz wątpliwości i chcesz usłyszeć czyjąś opinią? Zajrzyj tutaj,
Awatar użytkownika
oda76

Centralny odkurzacz w firmie

Post autor: oda76 »

Hej. Trafiłam ostatnio na ofertę Centrum Rekuperacji, a konkretnie zainteresowała mnie instalacja centralnego odkurzania. Zastanawiam się, czy takie rozwiązanie sprawdziłoby się w firmie. Jak myślicie?
Awatar użytkownika
stela1961

Re: Centralny odkurzacz w firmie

Post autor: stela1961 »

Pewnie, że się sprawdzi, a szczególnie jeśli montażem takiego centralnego odkurzacza zajmą się fachowcy z Centrum Rekuperacji :) Instalacja będzie działać sprawnie i bezawaryjnie, bo firma ma bardzo profesjonalne podejście do każdego zlecenia.
Ą123ola

Post autor: Ą123ola »

Jeśli planujecie odkurzacz centralny w firmie to warto zainwestować też w specjalne szufelki do odkurzacza centralnego :) Biuro jest miejscem w którym chodzi się w butach, dlatego myślę że będzie to naprawdę przydatne!
michał

Post autor: michał »

spory wybór takich profesjonalnych odkurzaczy jest w karchercenter-ocean.pl , ja tam kupowalam wszystko do firmy, szorowarke, zamiatarke, odkurzacz, maja dobre ceny
foreściara

Post autor: foreściara »

To się może sprawdzić. Tylko czytałam kiedyś, że centralny odkurzacz najlepiej montawać na etapie budowy.
ODPOWIEDZ