Cześć wszystkim! Przejdę od razu do rzeczy — szukam pomocy w wyborze odpowiedniej firmy zajmującej się automatyką przemysłową. Jakiś czas temu zauważyłem, że moja firma potrzebuje nowoczesnego i niezawodnego systemu automatyki przemysłowej. Chcemy zwiększyć wydajność naszych procesów produkcyjnych, ale nie wiemy, która firma będzie najlepszym wyborem. Czy ktoś z Was miał już do czynienia z konkretnymi firmami i może polecić mi którąś z nich?
Pozdrawiam serdecznie i czekam na Wasze odpowiedzi!
automatyka przemysłowa - jaka firma?
Szukasz porady? Masz wątpliwości i chcesz usłyszeć czyjąś opinią? Zajrzyj tutaj,
Re: automatyka przemysłowa - jaka firma?
Post autor: arni88 »
A ja kojarzę firmę Dacpol z tego właśnie, że oferują bardzo dobre artykuły z automatyki przemysłowej. Ja właśnie będę szukać u nich kondensatory elektrolityczne , ponieważ muszę wymienić przy moich sprzętach w firmie.
Re: automatyka przemysłowa - jaka firma?
Post autor: Łukasz441 »
Zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę https://gigaom.pl , gdzie znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Gigaom z najróżniejszą automatyką przemysłową. Wielokrotnie korzystałem z ich usług i nigdy nie było najmniejszego problemu z dostawą.