Płatności ratalne do sklepu co sądzicie o iRaty
Szukasz pomysłu na biznes? W której branży warto stworzyć coś nowego? Potencjalni klienci, pomysły na biznes bez wkładu własnego, ciekawe koncepcje.
Płatności ratalne do sklepu co sądzicie o iRaty
Post autor: Migieł »
Mam sklep internetowy na platformie Shoper. Czy włączenie wtyczki iRaty jest płatne i czy jest to trudne, mam nadzieję że z Waszą pomocą dobrze wybiore bo mamy coraz więcej pytań właśnie o taką opcję sprzedaży przy droższych produktach i urządzeniach powyżej tysiąca złotych. Podpowiecie?
Re: Płatności ratalne do sklepu co sądzicie o iRaty
Post autor: iRaty - płatności »
W przypadku naszego systemu iRaty to wtyczka jest całkowicie bezpłatna dla sklepów online. Klienci mogą płacić iRatami przy zamówienach nawet od 300zł. W celu uruchomienia wtyczki iRaty w sklepie proszę zarejestrować swój sklep tutaj https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca Pozdrawiamy serdecznie!
Post autor: RobertLiś »
W mojej opinii jest to całkiem dobry wybór, bo jednak jak się okazuje coraz więcej osób preferuje tego typu zakupy już nawet przy tańszych produktach za kilkaset złotych. Dlatego trzeba wychodzić naprzeciw oczekiwaniom klientów i jednak zwiększać swoją sprzedaż, pozdrawiam
Post autor: Migieł »
Bardzo dziękuję za wytłumaczenie, mam nadzieję że jeszcze się temat rozwinie bo chcę sprawdzić i przekonać się na spokojnie jaka opcja dla naszego sklepu będzie najlepsza.RobertLiś pisze: ↑29 sie 2021, 14:25 W mojej opinii jest to całkiem dobry wybór, bo jednak jak się okazuje coraz więcej osób preferuje tego typu zakupy już nawet przy tańszych produktach za kilkaset złotych. Dlatego trzeba wychodzić naprzeciw oczekiwaniom klientów i jednak zwiększać swoją sprzedaż, pozdrawiam
pepperball tmp
Post autor: danaraś »
Wydaje mi się, że płatności ratalne to coś normalnego i wiele sklepów je oferuje. Co prawda nie wiem, czy sklep flexa meble do którego się wybieram, ale miejmy nadzieję, że tak. Jeśli nie, to też sobie poradzimy, ale po co się całkowicie wydawać, skoro można zakup rozdzielić na kilka rat?
Post autor: Artoń »
Też myślę, że jednak jak już płatności ratalne do sklepu online to Platforma Ratalna wypada bardzo dobrze, bo z tego rozwiązania korzystamy ponad rok i dobrze przyjęła się przy sprzedaży droższych produktów. Klienci są zadowoleni, szybko rozpatrują wnioski i też problemów technicznych jak do tej pory nie zauważyliśmy.
Post autor: Edek »
Jak wygląda kwestia iRaty w usługach, czyli produkt z montażem?
Nie prowadzę sprzedaży produktowej z uwagi na potrzebę montażu danego produktu związanego z uprawnieniami oraz warunkami gwarancji.
Nie prowadzę sprzedaży produktowej z uwagi na potrzebę montażu danego produktu związanego z uprawnieniami oraz warunkami gwarancji.
Post autor: melex855 »
Od 2015 roku zajmujemy się systemami związanymi z bezpieczeństwem oraz wygodą użytkowania naszego domu. Projektujemy systemy alarmowe, systemy monitoringu oraz systemy inteligentnego domu. Bazujemy na doborze sprzętu sprawdzonych producentów, którzy oferują gwarancje na swoje urządzenia. Jesteśmy na bieżąco z światem nowych technologii więc wybieramy tylko nowoczesne systemy, które posłużą przez długie lata. Wszystkie projekty wykonywane są profesjonalnie by instalator mógł je łatwo zrozumieć. https://www.blueprotect.pl