Możliwości druku 3D

Szukasz pomysłu na biznes? W której branży warto stworzyć coś nowego? Potencjalni klienci, pomysły na biznes bez wkładu własnego, ciekawe koncepcje.
Awatar użytkownika
irina

Możliwości druku 3D

Post autor: irina »

O jakich ciekawych możliwościach druku 3D słyszeliście? Warto się na taki biznes zdecydować? A jeśli korzystać to czyje usługi polecacie? najlepiej żeby wygodnie zamawiać w sieci.
Awatar użytkownika
bartoszN

Re: Możliwości druku 3D

Post autor: bartoszN »

Szczerze? Chyba z druku 3D można już wykonać wszystko. Są tu jacyś pasjonaci akwarystyki słodkowodnej? Zobaczcie koniecznie na taki produkt https://www.p3drc.pl/pw-akwarystyka-kos ... ltracyjne/ kosz na media filtracyjne. Wykonany w technologii 3D właśnie. Znalazłem jak patrzyłem na przykładowe realizacje tej drukarni 3D – P3DRC . Moja znajoma mi ich właśnie poleciła. Można jak najbardziej zamawiać wygodnie online. Gotowe produkty z oferty bądź podesłać im własny pomysł. Oni wykonają projekt, wycenią zakres prac. I można liczyć na sprawną realizację i perfekcyjną obsługę. A co do rozkręcania działalności - same drukarki, dobre materiały to są wysokie koszty. Ale jeśli ktoś ma pojęcie i chęci to czemu nie. Myślę, że ten druk to przyszłość.

sdw tg
ODPOWIEDZ