korepetycje

Szukasz pomysłu na biznes? W której branży warto stworzyć coś nowego? Potencjalni klienci, pomysły na biznes bez wkładu własnego, ciekawe koncepcje.
Awatar użytkownika
monka

korepetycje

Post autor: monka »

Czy ktoś z Was wprowadził może korepetycje dla dzieci swoich pracowników? Po głowie chodzi mi takie rozwiązanie ale nie wiem czy przypadnie ono do gustu moim pracownikom. W obecnej sytuacji ja na pewno bardzo ucieszyłabym się z takiej pomocy ze strony firmy
Awatar użytkownika
Violka

Re: korepetycje

Post autor: Violka »

U mnie w firmie też planują wdrożyć takie rozwiązanie. Z tego co wiem, zamierzają zacząć współpracę z Benefit Tutors. Przyjrzałam się jej ofercie i wygląda naprawdę fajnie. Jest tak dopracowana, aby naprawdę przynosić korzyści i zadowolenie dzieciom i ich rodzicom. Myślę, że też powinnaś się przyjrzeć tej ofercie.
Awatar użytkownika
mmka992

Post autor: mmka992 »

Genialny pomysł! Spodobał mi się tak, że sama przedstawię taki pomysł zarządowi. Mam nadzieję, że im się spodoba tak jak mi. Zdążyłam już poszukać ciekawych ofert, aby jeszcze bardziej przekonać zarząd i faktycznie Benefit Tutor rządzi! Oferta tej firmy jest dobra i korzystna.
kórtka

Post autor: kórtka »

Mojego syna wysłaliśmy na bardzo konkretne korepetycje. Oferta https://akademiaucznia.eu/ całkowicie sprostała moim wymogom na tym polu. Wiedza i edukacja stoją tutaj na wysokim poziomie. Nasz syn jest coraz lepszy z matmy, możliwe ze wkrotce wystartuje na jakims konkursie - oceny w szkole mowia same za siebie!
żuśil1209

Post autor: żuśil1209 »

monka pisze: ↑22 kwie 2021, 22:46 Czy ktoś z Was wprowadził może korepetycje dla dzieci swoich pracowników? Po głowie chodzi mi takie rozwiązanie ale nie wiem czy przypadnie ono do gustu moim pracownikom. W obecnej sytuacji ja na pewno bardzo ucieszyłabym się z takiej pomocy ze strony firmy
nie wiem czy zostanie to dobrze odebrane :(
-
Klinika Stonava 1071
ODPOWIEDZ