Hurtownia gastronomiczna - wybór
Szukasz pomysłu na biznes? W której branży warto stworzyć coś nowego? Potencjalni klienci, pomysły na biznes bez wkładu własnego, ciekawe koncepcje.
Hurtownia gastronomiczna - wybór
Post autor: Rybeł »
Szukam konkretnych podpowiedzi w zakresie wyboru porządnego wyposażenia gastronomicznego. Czy słyszeliście może coś więcej na temat hurtowni Invest Horeca? Jeżeli tak, to będę wdzięczny za konkrety ponieważ planujemy na wiosnę ruszyć z nasza kawiarnią i jednak trochę tego wszystkiego będziemy potrzebowali.
Re: Hurtownia gastronomiczna - wybór
Post autor: Śliwek »
W mojej opinii zdecydowanie wygrywa oferta przygotowana przez Invest Horeca jeżeli chodzi o wybór wyposażenia gastro przez meble metalowe, akcesoria, naczynia, sztućce, czy również trzony i piece. Od razu podrzucam link https://investhoreca.pl/ gdzie będziesz mógł sobie sprawdzić wybór, producentów i zakres cenowy. Do tego obsługa terminowa i chętna do pomocy, pozdrawiam
Post autor: Hugeł »
W mojej opinii Invest Horeca to dobry kierunek z wyposażeniem gastronomicznym gdzie nie brakuje niczego od tych drobnych rzeczy jak akcesoria, naczynia, ale także są piece, stoły metalowe i wiele innych. Mam nadzieję, że dobrze wybierzecie i oczywiście efekt w wygodzie pracy będzie w pełni zadowalający
Post autor: Ryźek »
Akurat jeżeli o mnie chodzi to osobiście uważam że znalezienie dobrego dostawcy wyposażenia gastronomicznego jest kluczowe, jeżeli chcecie rozwijać swój biznes i docierać do nowych klientów, to jednak wszystko w kuchni musi być dopięte na tip top żeby sprawnie przygotowywać posiłki z najwyższą starannością.
- joachim
Ja teraz dwa razy sprawdzam dostawcę wyposażenia do swojej restauracji, bo mam już lekko dość ciągłej wymiany szybko niszczących się mebli. A, że ostatnio miałem planowaną wymianę blatów, to postawiłem na https://dominova.com.pl/blaty-do-kawiarni-cat-172 . Polecono mi ten sklep, ze względu na dobrą jakość markowych produktów, a całość w akceptowalnej cenie. No i póki co wszystko prezentuje się elegancko, więc porada była trafna.
Post autor: Toneł »
Tutaj zdecydowanie mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzedników i także uważam, że Invest Horeca to hurtownia cechująca się jakością, rozbudowaną ofertą i profesjonalizmem obsługi. Udało nam się znaleźć wszystko co potrzebne do restauracji i możemy skutecznie pracować nie martwiąc się zarówno jakości i terminowości przeprowadzonych realizacji.
świece motocyklowe
świece motocyklowe
Post autor: Sebaś »
Tak jak wyżej napisali - jest wiele dobrych i korzystnych hurtowni. Mam dobre doświadczenie z Investem i paroma innymi. Kilka miejsc otworzyłem i korzystałem z kilku hurtowni. To też może zależeć od lokalizacji - mają swoich reprezentantów i swoje możliwości negocjacji. Warto dzwonić i się zorientować
--------------------------------------------------------
Pozdrawiam
Sebastian z www.instalcentrum.com.pl
--------------------------------------------------------
Pozdrawiam
Sebastian z www.instalcentrum.com.pl
Post autor: staś »
Agregaty chłodnicze przemysłowe, przemysłowe chillery, pompy ciepła, czy zewnętrzne komory chłodnicze oferuje Askat.pl
Świadczą szereg usług związanych z urządzeniami chłodniczymi, oferując nowoczesne, kompleksowe rozwiązania dla odbiorców z Małopolski i całego kraju.
Świadczą szereg usług związanych z urządzeniami chłodniczymi, oferując nowoczesne, kompleksowe rozwiązania dla odbiorców z Małopolski i całego kraju.
Post autor: mórarz »
Nie lada wyzwaniem było znalezienie odpowiedniej hurtowni pieczarek. Całe szczęście, oferta https://www.lomania.pl/Opakowania.html sprostała moim wymogom pod tym względem. Szeroki wybór pieczarek po super cenie, do tego znakomicie zapakowane! Jakość gra tu ważną rolę!