Tańszy remont
Rekomendacje stron, sklepów, witryn internetowych z ciekawą treścią.
Tańszy remont
Post autor: Terek »
Macie może jakieś pomysły, jak zaoszczędzić trochę na remoncie? Nie da się ukryć, że zakup domu był dla nas naprawde ogromnym wydatkiem, dlatego na artykułach do wykończenia wnętrz, na przykład takich jak płytki ceramiczne chcielibyśmy zaoszczędzić. Poradzicie coś?
Re: Tańszy remont
Post autor: jakubek »
Mogę Ci polecić takie płytki ceramiczne egen moim zdaniem bardzo ładnie wyglądająTerek pisze: ↑14 paź 2021, 22:08 Macie może jakieś pomysły, jak zaoszczędzić trochę na remoncie? Nie da się ukryć, że zakup domu był dla nas naprawde ogromnym wydatkiem, dlatego na artykułach do wykończenia wnętrz, na przykład takich jak płytki ceramiczne chcielibyśmy zaoszczędzić. Poradzicie coś?

Re: Tańszy remont
Post autor: maccia »
Moim zdaniem ceramika się już przejadła. I jeśli mamy wybierać, to powinniśmy spróbować z takimi akcesoriami jak na przykład cegła w salonie. Nie mówię, że każdemu to może pasować , ale ja osobiście jestem na tak. Jakoś mnie to tak porywa i wiem, że liczy się efekt. A one są efektywne.Terek pisze: ↑08 paź 2021, 17:42 Macie może jakieś pomysły, jak zaoszczędzić trochę na remoncie? Nie da się ukryć, że zakup domu był dla nas naprawde ogromnym wydatkiem, dlatego na artykułach do wykończenia wnętrz, na przykład takich jak płytki ceramiczne chcielibyśmy zaoszczędzić. Poradzicie coś?