Szkolenie wyjazdowe
Miejsce na małą autoreklamę - pochwal się swoim biznesem, podziel się z innymi swoją pasją, opowiedz o tym, co robisz i czym zajmuje się Twoja firma.
- sylwester_95
Szkolenie wyjazdowe
Post autor: sylwester_95 »
Czy zdarza się, że w Waszych formach organizowane są szkolenia wyjazdowe? U nas raczej rzadko, może raz na kilka lat, zazwyczaj krótkie, jednodniowe prezentacje. Ale w tym roku szykuje się właśnie dwudniowy wyjazd, będzie to szkolenie połączone z jakimiś atrakcjami, żeby zintegrować pracowników. Nasza firma ostatnio połączyła działy i jeszcze nie zdążyliśmy tak naprawdę za dobrze się poznać, więc wydaje mi się, że takie wyjazdy firmowe w takiej sytuacji są super rozwiązaniem.
Re: Szkolenie wyjazdowe
Post autor: xnatkaa »
Ja to nie chcę czegoś wybitnego, mam do zrobienia po prostu kurs zgrzewacza rur pe i pod tym względem szukam możliwości. Może jesteście w stanie mi pomóc pod tym względem? Może warto właśnie sobie w tym kierunku posunięcia zrobić? Mam nadzieję że tak będzie. To naprawdę dla mnie kluczowe.
- krakowska
Ciekawa jestem jaki samochód z wypożyczalni na wyjazd służbowy byś wybrał? Szykuje mi się taki wyjazd i właśnie mam dylemat na jakie konkretnie auto mam się zdecydować. Wybór jest bardzo duży z tego co widziałam 

Post autor: karniszon »
Fajnie jak firma w ogole inwestuje w szkolenia i rozwoj pracownikow, niekoniecznie musi to az byc wyjazdowo - choc to wiadomo dodatkowy atut
Mnie juz by nawet ucieszyl kurs php online, a tak sama bede musiala chyba w niego zainwestowac 

Post autor: polinezo »
Jeśli jesteście w pełni pewni, że dobrze wybieracie odpowiedzialne działania, to ja Was proszę, żebyście mi poradzili. Chodzi o coś takiego jak zgrzewanie rur szkolenia dokładniej. Czy macie w tym obszarze jakieś informacje? Może jednak każdy z nas ma prawo wyboru? Dajcie znać, to dla mnie kluczowe.
Post autor: dzamir »
Fajna sprawa z takim wyjazdowym szkoleniem, u mnie niestety czegos takiego nie organizuja
Moj znajomy tez mi sie ostatnio chwalil ze firma zainwestowala i postawila na kurs c# dla specjalistow by odswiezyc im tematy programowania