Przenoszenie maszyn, przeprowadzki firm
Miejsce na małą autoreklamę - pochwal się swoim biznesem, podziel się z innymi swoją pasją, opowiedz o tym, co robisz i czym zajmuje się Twoja firma.
- invest
- Kontakt:
Przenoszenie maszyn, przeprowadzki firm
Hej! Spotkałem się z firmą Investmen, która oferuje przenoszenie maszyn, a właśnie będę przenosił firmę do nowej hali. Korzystał ktoś kiedyś z ich usług? Chciałbym usłyszeć opinie.
- fanlechbiznes
Re: Przenoszenie maszyn, przeprowadzki firm
Post autor: fanlechbiznes »
Jeśli chodzi o przeprowadzkę części biurowej firmy to mogę polecić Adexim, bardzo sprawnie działają. Ich rejon działania to Warszawa i okolice. Wybierając taką firmę zaoszczędzi się naprawdę sporo czasu, czas jest bardzo ważny w biznesie. Firmy przeprowadzkowe wiedzę jak najsprawniej przenieść rzeczy lub grupy takich samych przedmiotów, to znacząco wpływa na czas całej operacji.
- stingyoatmeal
Post autor: stingyoatmeal »
Ja bardzo polecam firmę lider https://przeprowadzkilider.pl/ są świetni jeśli o przeprowadzanie całych firm. Zrobili kawał dobrej roboty przenosząc moją halę produkcyjną do nowego budynku. Wszystkie maszyny itd. został sprawnie przewiezione i co najważniejsze nic nie uległo uszkodzeniu.
- Koralik
Całe szczęście nie mam firmy, bo przeprowadzka byłaby dla mnie jeszcze większym problemem, niż jest teraz. I tak muszę się zabrać za przetransportowanie zawartości mieszkania w Anglii do Polski. Znalazłam taki fajny poradnik tutaj https://www.expressmotors.co.uk/ i trochę pocieszają mnie te wszystkie porady. Muszę po prostu na spokojnie wszystko zaplanować. Zacząć od kupienia kartonów do pakowania i skończyć na znalezieniu niedrogiej firmy przewozowej.
- Juszczak
Skoro mowa o maszynach to myślę ,że warto miec także namiary na firmę która oferuje dobrej jakości części zamienne do maszyn różnego rodzaju : budowlane, rolnicze czy przemysłowe. W sklepie Interhandler , a dokładniej tu znajdziecie wszystko co trzeba - dodatkowo oferują także usługi serwisowe więc w razie potrzeby warto się z nimi skontaktować.
- roben
Mam pechowe doświadczenie z takim przenoszeniem maszyn, bo niektóre właśnie przez to uległy uszkodzeniu. Teraz w gospodarstwie mamy chwilowy zastój i trzeba zamówić u producenta DozaMech http://www.dozamech.pl/ nowy sprzęt. W szczególności chodzi o nowy i niezawodny rozdrabniacz do słomy oraz mieszalnik. U tego sprzedawcy można podobno dostać zaawansowane w konstrukcji i technologii urządzenia.
- Zulugula
Transportowaliśmy ostatnio maszyny rolnicze i niestety niektóre z nich podczas drogi uległy poważnym usterkom. To z powodu karambolu, który spotkał nas niestety. Teraz przymierzamy się do kupienia nowego ciągnika i być może nawet kombajnu. Znalazłam firmę Jaskot http://jaskot.pl/ , która zaopatruje rolników w takie urządzenia i z tego co słyszałam, to ma prestiż w swojej branży.
-
Relokacja maszyn czy całych linii produkcyjnych to nie lada wyzwanie. Tu nie można się narazić na najmniejszy błąd, każdy wie ile takie maszyny kosztują. Ważne, żeby cały proces przebiegł sprawnie i bezpiecznie, bez żadnych szkód. Dlatego takim firmom jak http://inrel.pl/pl/ można takie zadania jak najbardziej powierzać. Zgrany i fachowy zespół, sprawdzone procedury, odpowiedni sprzęt i doświadczenie sprawia, że klienci korzystający z ich usług są bardzo zadowoleni.
Post autor: Adam Z »
My staliśmy niedawno przed takim wyzwaniem: relokacją naszych linii produkcyjnych. Wiadomo że my nie mieliśmy do tego odpowiedniego sprzętu, zaplecza logistycznego itp. Trzeba było poszukać odpowiedniej firmy i tak trafiliśmy na INTER-TECH http://www.inter-tech.net.pl/?site=relokacja-maszyn To oni zajęli się całą logistyką dotyczącą "przeprowadzki". Mają w tym doświadczenie, więc zrobili to bardzo sprawnie. Nasze maszyny były dobrze zabezpieczone podczas transportu. A po dotarciu do celu to złożyli wszystko i sprawdzili czy działa
Post autor: Waleś »
W naszym przypadku przeprowadzka obejmowała kilka etapów. Przewoziliśmy rzeczy kilkoma turami i pracowaliśmy z trzema ekipami...tyle było sprzetu. I co trzeba przyznać to mogę z czystym sumieniem polecić firmę przeprowadzkową z ul. broniewskiego w Warszawie. Bardzo solidna, terminowa i zaangażowana. Co tez ważne to byli bardzo delikatni, dbali o sprzety jak o swoje. A przewozili nam ciężkie, solidne gabaryty w tym m.in. fortepian. Wiele rzeczy zresztą sami zabezpieczali, bo znają się na tym najlepiej. Na trasie nic nie uległo zniszczeniu nawet jak jechaliśmy po wertepach
Post autor: Pimpuś »
U nas również zmiana lokalizacji firmy odbywała się w kilku etapach. Oczywiście nie przeprowadzaliśmy się sami bo to byłoby nie możliwie z całym bagażem, który firma zgromadziła przez lata. Ale skutecznie wspierała nas firma z ulicy broniewskiego Przeprowadzki Warszawskie. Pan Tomek zorganizował sprawną ekipę, ludzi którzy naprawde wiedzą co robia i widac, że nie była to pierwsza przeprowadzka biura w ich życiu. Poszło sprawnie i bez żadnych strat
Post autor: adamadam693 »
Ja do przeprowadzki firmy polecam firmę przeprowadzkową Szybkie Przeprowadzki firma ma duże zaplecze technologiczne i wiedzę. Korzystaliśmy przy przeprowadzce magazynu z częściami samochodowymi i spisali się na medal.