Witam,
Jakie przemysłowe przekaźniki bezpieczeństwa typ SCR-3 polecacie? Jakie firmy?
Czy może posiadacie jakieś doświadczenia z firmami, które sprzedają produkty z zakresu automatyki i elektroniki przemysłowej? Bo będę planował trochę większe zakupy. Coś odradzacie?
Przemysłowe przekaźniki bezpieczeństwa
Miejsce na małą autoreklamę - pochwal się swoim biznesem, podziel się z innymi swoją pasją, opowiedz o tym, co robisz i czym zajmuje się Twoja firma.
Re: Przemysłowe przekaźniki bezpieczeństwa
Post autor: Kijan »
Spójrz: https://consteel-electronics.com/SCR-3 na parametry, chociaż wydaje mi się, że posiada wszystko co powinien mieć dobry przekaźnik bezpieczeństwa. Posiada 3 wyjścia bezpieczne, 1 wyjście sygnalizacyjne (sygnalizator, sterownik). Jest wybór z zasilaniem 24VAC/DC, 230VAC, a nawet 110VAC.
Co do firm, które oferują produkty z automatyki i elektroniki przemysłowej to zależy w co celujesz, czy istotna jest dla Ciebie wyrobiona marka czy może szukasz tańszych zamienników?
Co do firm, które oferują produkty z automatyki i elektroniki przemysłowej to zależy w co celujesz, czy istotna jest dla Ciebie wyrobiona marka czy może szukasz tańszych zamienników?
Post autor: wawo »
Produkt z opisu wydaje się naprawdę spoko, a znasz może jego cenę i coś o producencie?
Wyczytałem, że jest to angielski producent, który specjalizuje się głównie w bezpieczeństwie maszyn, właśnie w wyłącznikach bezpieczeństwa, uniwersalnych przekaźnikach bezpieczeństwa oraz urządzeniach światłoczułych, ale nie mogę znaleźć żadnych opinii.
A z tymi sklepami to jak to jest z tańszymi zamiennikami - jako że są tańsze to są gorsze? Lepiej dołożyć i kupować w znanych firmach, czy jednak to cena jest wygórowana przez renome?
Wyczytałem, że jest to angielski producent, który specjalizuje się głównie w bezpieczeństwie maszyn, właśnie w wyłącznikach bezpieczeństwa, uniwersalnych przekaźnikach bezpieczeństwa oraz urządzeniach światłoczułych, ale nie mogę znaleźć żadnych opinii.
A z tymi sklepami to jak to jest z tańszymi zamiennikami - jako że są tańsze to są gorsze? Lepiej dołożyć i kupować w znanych firmach, czy jednak to cena jest wygórowana przez renome?
Post autor: Kijan »
Myślę, że wszystkich informacji dotyczących ceny, producenta, produktu udzielą Ci telefonicznie, a może zaproponują Ci nawet jakieś inne rozwiązanie.
Dlaczego tańsze to gorsze?
Czasem może się okazać, że są nawet lepsze. Uważam, że warto szukać tańszych zamienników, w sumie może nawet nie zamienników, ale po prostu lepszej ceny, bo ktoś ma droższe ze względu na to, ze jest bardziej rozpoznawalną marką
Też są firmy, których produkty uzależnione są od siebie, także ważne, aby produkt był w miarę uniwersalny.
Dlaczego tańsze to gorsze?