Profesjonalne biuro nieruchomości
Miejsce na małą autoreklamę - pochwal się swoim biznesem, podziel się z innymi swoją pasją, opowiedz o tym, co robisz i czym zajmuje się Twoja firma.
- Kiara1996
Profesjonalne biuro nieruchomości
Mieliście okazję kiedykolwiek korzystać z usług biura nieruchomości? Mnie zaciekawiła oferta ankam.com.pl, bo akurat szukam mieszkania na sprzedaż. Myślicie, że warto się z nimi skontaktować? Nie ukrywam, pomoc mi się przyda.
- Placyda_87
Re: Profesjonalne biuro nieruchomości
Post autor: Placyda_87 »
Nieważne czy interesuje cię mieszkanie, dom czy działka na sprzedaż pod Koszalinem, agenci z Ankam zrobią wszystko, żeby twoje oczekiwania zostały spełnione. Wiem coś o tym, dlatego mogę ich serdecznie polecić.
- Szefowa
A czy są wśród Was jacyś zarządcy nieruchomości? Jeśli tak, to może warto byłoby sobie zrobić szkolenie z audytingu energetycznego? Widziałam ostatnio na stronie internetowej https://www.efektywniej.pl/audyting-ene ... uchomosci/, że prowadzeniem takich szkoleń zajmuje się na przykład firma Efektywniej z Wrocławia.
Post autor: Bobek »
Jeszcze chyba nigdy nie miałem okazji aby współpracować z takim biurem ale całkiem niedawno zależało mi właśnie na tym, aby moje mieszkanie w Warszawie jak najszybciej sprzedać. Jestem przekonany, że kontakt z firmą był najlepszym wyborem. tym bardziej, że moje mieszkanie zostało przez nich skupione.