Najlepsze narzędzia

Miejsce na małą autoreklamę - pochwal się swoim biznesem, podziel się z innymi swoją pasją, opowiedz o tym, co robisz i czym zajmuje się Twoja firma.
Awatar użytkownika
Kastor

Najlepsze narzędzia

Post autor: Kastor »

Gdzie zaopatrujecie się w narzędzia? Macie jakieś sprawdzone sklepy? Przede wszystkim interesują mnie sklepy internetowe, bo tak o wiele łatwiej jest mi robić zakupy. Pomyślałem o zamówieniu czegoś z hurtowni chle-mar.pl. Znacie ją?
Awatar użytkownika
Walter_95

Re: Najlepsze narzędzia

Post autor: Walter_95 »

Ostatnio kupowałem w tej hurtowni narzędzia do lutowania i wydaje mi się, że są o wiele lepszej jakości, niż gdybym zdecydował się na zakupy w sklepie stacjonarnym. No i cena była oczywiście znacznie korzystniejsza. Super, polecam!
wrysłan

Post autor: wrysłan »

Jeśli szukasz bezpiecznego i solidnego sprzętu do majsterkowania to korzystałem z oferty dystrybutora Megaton ze Szczecina który posiada narzędzia i elektronarzędzia marki Makita w bardzo korzystnych cenach. Przy okazji przyjazna obsługa pomogła w doborze :)
łucznik93

Post autor: łucznik93 »

Zdecydowanie najlepsze narzędzia produkuje firma King Tony. Mam od nich zestawy kluczy płaskich i klucz dynamometryczny King Tony. Narzędzia są naprawdę porządnie wykonane i nadają się zarówno dla profesjonalistów, jak i amatorów. Kiedyś polecił mi je znajomy mechanik i od tego czasu jestem im wierny.
ODPOWIEDZ