Klinika medycyny estetycznej
Miejsce na małą autoreklamę - pochwal się swoim biznesem, podziel się z innymi swoją pasją, opowiedz o tym, co robisz i czym zajmuje się Twoja firma.
- Mela
Klinika medycyny estetycznej
Drogie Panie, ja jestem zdania, że skoro XXI wiek daje nam możliwość korzystania z takich świetnych zabiegów, to możemy z niej skorzystać - wszystko jest przecież dla ludzi. Mogę Wam polecić Centrum Laseroterapii klinikę Elite. Mają rewelacyjny sprzęt i wyszkolony personel.
- marsjanka
Re: Klinika medycyny estetycznej
ja mam juz swoj sprawdzony, zaufany gabinet . Dermed w katowicach, maja tam swietnych specjalistów, zawsze wychodze stamtad zadowolona co jakis czas chodze na profesjonalne zabiegi pielegnacyjne na twarz
- Tomasz332
Zmarszcki nigdy nie są estetyczne i zdradzały mój wiek. Ne miałam pomysłu jaki zabieg powinna wykonać. Na szczęści trafiłam na stronę https://esticlinic.pl/twoj-problem/ tam znajdują się opisy różnych zabiegów które wpłyną pozytywnie na kształt twarzy oraz jej wygląd. Polecam każdemu bo sama wypróbowałam.
- zaradna
teraz to medycyna estetyczna jest tak rozwinieta, ze nie tylko zmarszczki to juz pikus. Ja ostatnio bylam w ogromnym szoku jak zobaczylam jak pieknie wyglada moja mama po zabiegu z osoczem bogatopylkowym w klinice Bienkowscy cilinc. No calkiem inna - i to mlodsza - buzia
oud
oud
Ostatnio zmieniony 01 paź 2020, 17:51 przez zaradna, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juszczak
Zgadza się - teraz medycyna poszła do przodu i nawet jest coś takiego jak stomatologia estetyczna. W Krakowie takimi profesjonalnymi zabiegami zajmuje się Centrum implantologii i stomatologii estetycznej doktor Beaty Świątkowskiej na Podgórzu. Oferuje między innymi lifting stomatologiczny,wybielanie,ortodoncję czy leczenie implantoprotetyczne które jest bezbolesne
Post autor: Reśka »
Rzeczywiście teraz technologia poszła tak do przodu, że problem zmarszczek to właściwie żaden problem. Dziewczyny chwalą sobie bardzo zwłaszcza ten laser w beauty address https://www.beautyaddress.pl/laser-alma ... clearlift/ działa ujędrniajaco i regenerująco. Jest bezinwazyjny a daje efekty takie jak po liftingu
Post autor: Sławomir »
Jeżeli szukacie sprawdzonej kliniki medycyny estetycznej, to co powiecie na ofertę Clarity Skin, która specjalizuje się m.in. w mezoterapia poznań ? Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Post autor: adam.plawecki »
Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę https://vivomed.pl/uslugi-medyczne/wazektomia-katowice/ , gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego centrum medycznego Vivomed. W razie jakich kolwiek pytań, wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.