Firma Solum Service? TOP Elektryka, Magazyny Energii, PV
Miejsce na małą autoreklamę - pochwal się swoim biznesem, podziel się z innymi swoją pasją, opowiedz o tym, co robisz i czym zajmuje się Twoja firma.
Firma Solum Service? TOP Elektryka, Magazyny Energii, PV
Post autor: Elektryk882 »
Jako elektryk-amator podczas budowy własnego domu musiałem zaopatrzyć się w multum przewodów elektrycznych do całej instalacji oraz niektóre elementy aparatury. W Solum Service - https://solumservice.com/ znalazłem wszystko co było mi niezbędne a z tego co się zorientowałem to nie jest ich jedyny zakres oferty. Na miejscu w ich hurtowni nabyć można także magazyny energii czy pompy ciepła oraz panele fotowoltaiczne. Firma ta działa i przeprowadza realizacje na terenie całej Polski także jest to spory plus. Osobiście podjechałem do ich firmy prosto z Bełchatowa zatem wszystkim z okolic Łodzi serdecznie polecam.
Re: Firma Solum Service? TOP Elektryka, Magazyny Energii, PV
Post autor: nana »
U mnie naprawdę trudno jest sprawdzać, jak wygląda tak naprawdę całe to systemowe ogrzewanie, ale z czasem mam nadzieję, że to jakoś ogarnę. Wiadomo, wszystko ma swoje cele i wartości, ale jednak pompy ciepła do grzania wody będzie nam potrzebna dobrej jakości i dlatego warto sobie to jakoś ogarnąć. Co wy na to? Jakie macie w tym względzie informacje?