Awaria AGD Kraków

Miejsce na małą autoreklamę - pochwal się swoim biznesem, podziel się z innymi swoją pasją, opowiedz o tym, co robisz i czym zajmuje się Twoja firma.
Awatar użytkownika
maurycjusz1972

Awaria AGD Kraków

Post autor: maurycjusz1972 »

Dzień dobry forumowicze. Od jakiegoś czasu mam problem z pralką, ale nie bardzo wiem, co może być przyczyną, dlatego potrzebowałbym skontaktować się z jakimś fachowcem. Co sądzicie o serwisie pomoc-agd-krakow.pl?
Awatar użytkownika
Huberta_72

Re: Awaria AGD Kraków

Post autor: Huberta_72 »

Moja opinia o tym serwisie jest jak najbardziej pozytywna. Właściwie to nie znam lepszych fachowców od zadań takich jak naprawa zmywarek czy innych urządzeń. Mają uczciwe ceny i profesjonalnie podchodzą do pracy.
Eloń

Post autor: Eloń »

Jeżeli jeszcze nie udało Wam się wybrać odpowiedniego nowego sprzętu AGD, kiedy stary odmówił posłuszeństwa to zdecydowanie mogę polecić Wam żebyście wzięli pod uwagę propozycje zestawione przez https://www.taniomania.pl/t/telewizory-led-28-cali gdzie będziecie mogli sobie porównać różne modele w tym również 28 calowe, bo też ostatnio kupiliśmy sobie taki mniejszy do domku letniskowego w dobrej cenie, no i nie ma mowy o przepłacaniu :)
Miraś23

Post autor: Miraś23 »

Wiadomo, że sprzęt agd się psuje, dlatego też warto mieć namiar na profesjonalną firmę, która w miare szybko pomoże nam. Myśle, że whirlpool serwis zna się na naprawie i bardzo szybko pomoże nam naprawić sprzęt który potrzebujemy a niestety został uszkodzony.
Ruzęk

Post autor: Ruzęk »

Nie zawsze naprawy są opłacalne, ponieważ dziś można kupić dużo lepszy sprzęt za naprawdę rozsądne pieniądze. Sam z resztą jak wyposażałem nowe mieszkanie to szukałem optymalnej opcji dla siebie i tak też trafiłem na https://www.taniomania.pl/t/telewizor-4k-3d z polecenia znajomego, gdzie można sobie wygodnie porównać najlepsze ceny i jednocześnie topowych producentów w zależności od potrzeby m.in jeżeli chodzi o rozmiar. My wybraliśmy dla siebie model z jakością obrazu 4K no i jednak musi być minimum 50 cali jak dla mnie żeby przyjemność z maratonów filmowych była jak największa.
ODPOWIEDZ