Witam, zamierzam skorzystać z usług tworzenia stron internetowych firmy http://michael-studio.pl/strony-internetowe/.
Czy ktoś korzystał już z ich usług i co o nich sądzicie? Słyszałem że bardzo dobrze znają się na obsłudze CMS Joomla lub Wordpress, i ponadto piszą dobre teksty na stronę.
Tworzenie stron internetowych... komu zlecić?
Jak tworzyć strategię reklamową? W jaki sposób zbudować pozycję marki w Internecie? Podpowiadamy, jak zadbać o marketing Twojego biznesu.
Re: Tworzenie stron internetowych... komu zlecić?
Post autor: Qubos »
Ja natrafiłem na agencję Pixels Perfect, która tworzy strony internetowe w Koninie i polecam z nimi współpracę. Są ekspertami w dziedzinie tworzenia nieszablonowych stron na CMS WordPress. Popatrz tutaj na ich realizację https://pixelsperfect.pl/strony-internetowe-konin/ Ja dla mnie są bezkonkurencyjni w tworzeniu atrakcyjnych stron firmowych.
Post autor: Agnieszka8477 »
Posiadanie strony to bardzo ważna sprawa. Zastanawiam się czy potrzebuje trony typu one page czy raczej takiej wielopoziomowej.
Prowadzenie firmy bez strony www to raczej ciężka sprawa. Ogólnie wiem tylko że trzeba unikać wordpresa bo podobno jest to system blogowy a nie prawdziwy CMS i sa z tym same problemy. Dla mnie ważne jest aby strona firmowa działała szybko i była czytelna. Pierwsze wrażenie użytkownika jest najważniejsze. DO tego będzie potrzebny stabilny hosting - najlepiej taki ze wsparciem 24/7. Ogólnie odradzam korzystania z usług garażowych specjalistów, którzy robią projekty po godzinach.
jak zabudować telewizor

Prowadzenie firmy bez strony www to raczej ciężka sprawa. Ogólnie wiem tylko że trzeba unikać wordpresa bo podobno jest to system blogowy a nie prawdziwy CMS i sa z tym same problemy. Dla mnie ważne jest aby strona firmowa działała szybko i była czytelna. Pierwsze wrażenie użytkownika jest najważniejsze. DO tego będzie potrzebny stabilny hosting - najlepiej taki ze wsparciem 24/7. Ogólnie odradzam korzystania z usług garażowych specjalistów, którzy robią projekty po godzinach.
jak zabudować telewizor
Post autor: BartekRACE »
Tworzenie stron internetowych najlepiej zlecić fachowcom. Ważne jest żeby to była normalna firma a nie jakiś czesio, który dłubie projekty w stodole ....
Potem nie macie żadnego wsparcia. Zlecajcie to profesjonalistom. Zrobią Wam profesjonalną grafikę, dobrze dobiorą system, będą potrafili wprowadzić zmiany. Dzięki temu strona będzie na siebie i na Was zarabiała a nie będzie tylko kolejnym kosztem w Waszych firmach.
Uważam że profesjonalne tworzenie stron internetowych musi być realizowane przez specjalistów. Odradzam stron opartych na systemie blogowym wordpres. Też słyszałem o problemach. Lepiej szukać innego rozwiązania.

Uważam że profesjonalne tworzenie stron internetowych musi być realizowane przez specjalistów. Odradzam stron opartych na systemie blogowym wordpres. Też słyszałem o problemach. Lepiej szukać innego rozwiązania.
Post autor: Krzysztof8989 »
Dobry wizerunek w sieci to bardzo ważny aspekt. Dlatego polecam zastanowić się poważnie nad realizacją profesjonalnego projektu. Należy zwrócić na uwagę na spójną grafikę, intuicyjność i odpowiednie nastawienie na cel. Tylko wtedy taka strona internetowa jest w stanie rzeczywiście przenieść Wam klientów. Ja osobiście bardzo polecam firmę Codeideas https://codeideas.pl/strony-internetowe-swidnica oferującą tworzenie stron internetowych Świdnica. Gwarantują szybki kontakt, indywidualne podejście i bardzo dobry czas realizacji. Osobiście zaskoczyli mnie jakością projektu. Jestem bardzo zadowolony.
Co jest ważne jeśli chodzi o tworzenie stron Świdnica?
Dlaczego nie wyobrażam sobie prowadzenia firmy bez strony?
To tak jakby otworzyć sklep w środku lasu. Nie wiem kto się tam pojawi ale na pewno nie klienci. Strona internetowa to dzisiaj najważniejszy element każdego biznesu.
Co jest ważne jeśli chodzi o tworzenie stron Świdnica?
- poziom wiedzy
- własny hosting
- brak abonamentu
- dobry kontakt
Dlaczego nie wyobrażam sobie prowadzenia firmy bez strony?
To tak jakby otworzyć sklep w środku lasu. Nie wiem kto się tam pojawi ale na pewno nie klienci. Strona internetowa to dzisiaj najważniejszy element każdego biznesu.