Wybielanie zębów

Siłownia na odstresowanie po pracy? Jaki ekspres do kawy kupić do biura? Wątek lifestylowy.
Awatar użytkownika
majka

Wybielanie zębów

Post autor: majka »

Za trzy miesiące biorę ślub i chyba jak każda panna młoda, zależy mi na tym, żeby ładnie wyglądać. Chcę wybielić zęby, a zależy mi na szybkim efekcie. Znalazłam taką ofertę http://dentamed.lublin.pl/. Mają całkiem przystępne ceny i ludzie ich chwalą. Co o nich sądzicie. Byliście kiedyś tam na wizycie? Polecacie ich?
Awatar użytkownika
Juszczak

Re: Wybielanie zębów

Post autor: Juszczak »

Mysle ze do tego czasu spokojnie zachowac piekny usmiech przy regularnym dbaniu o higienę jamy ustnej. W tym celu warto stosowac paste na bazie wegla aktywnego - ona skutecznie usuwa zanieczyszczenia a w tym próchnice oraz wybiela zęby. No i nie jest to spory wydatek w porownaniu do zabiegu. Tutaj https://www.shop-dent.pl/pl/c/Czarna-pa ... zebow/1545 mozna zamowic takie dobre pasty a zamowienia sa realizowane szybko. W razie pytan mozna tez spokojnie skontaktowac sie ze sklepem.
Awatar użytkownika
karolek

Post autor: karolek »

A nie szukałeś w przeglądarce? Na pewno jest mnóstwo takich rozwiązań.
Aby być kochanym, nie rozstawaj się nigdy z ukochaną nie wycisnąwszy jej trochę łez z oczu.
Awatar użytkownika
Koralik

Post autor: Koralik »

Nie znam się zupełnie na metodach wybielania zębów i nie wiem, w jakim tempie robią to stomatolodzy. Jeśli jednak zdecyduję się na taki zabieg to napewno wybiorę się do gabinetu Dental Pro w Gdyni Pogórze. Nie tylko pracują tam lekarze z dużym doświadczeniem i wiedzą, ale też panuje tam niezwykle miła atmosfera. Po prostu wciąż słyszę od znajomych o tym słynnym gabinecie.
Awatar użytkownika
Neya

Post autor: Neya »

Jak już chce się to robić, to najlepiej w dobrym gabinecie.
ODPOWIEDZ