wózek na co dzień i w podróż?

Siłownia na odstresowanie po pracy? Jaki ekspres do kawy kupić do biura? Wątek lifestylowy.
łza

wózek na co dzień i w podróż?

Post autor: łza »

Cześć, czy wybierając wózek dla dziecka są jakieś kluczowe elementy na które zawsze zwracacie uwagę? Ze względu że mam pierwszy zakup takiego produktu za bardzo nie wiem na co zwróci uwagę. Wiele piszą na blogach o regulacjach, blokadach, amortyzatorach czy różnego rodzaju kółkach. Jednak czy są elementy które lepiej posiadać aniżeli nie?
Awatar użytkownika
pasta

Re: wózek na co dzień i w podróż?

Post autor: pasta »

Ja mam wózek x-lander i jestem zadowolona z jego wyboru, użytkuję już długi czas i do tej pory ani razu nie zawiódł 😃 😃 Bez problemu mogę znosić i wynosić wózek, mieści się w bagażniku niewielkiego miejskiego samochodu. A w budce jest wentylacja, uszyty jest z tkaniny z filtrami UV i ma dość duży kosz na zakupy 😃
Awatar użytkownika
Violka

Re: wózek na co dzień i w podróż?

Post autor: Violka »

Wybierz EasyGo Minima Plus. Jest kompaktowy, więc sprawdzi się w podróży, ale też jest na tyle wygodny aby móc być używanym na co dzień. Ja ten wózek głównie używam do codziennych spacerów, ale podróże z nim były naprawdę przyjemne, więc z czystym sumieniem polecm.
ODPOWIEDZ