Urlop - jak często?

Siłownia na odstresowanie po pracy? Jaki ekspres do kawy kupić do biura? Wątek lifestylowy.
Awatar użytkownika
tymora98

Urlop - jak często?

Post autor: tymora98 »

Może nie chodzi mi tutaj o taki typowy, dwutygodniowy urlop, raczej chodzi mi o to, jak często robicie sobie takie "wolne", takie chwile na to, żeby się zrelaksować, na kilka dni wyjechać na przykład za miasto. Ja od jakiegoś czasu przynajmniej raz w tygodniu jadę w góry, mam niedaleko, więc nie jest to duża wyprawa. Teraz na jesień przyda mi się na pewno dobra kurtka przeciwdeszczowa.

skup słomy małopolskie
Awatar użytkownika
Neya

Re: Urlop - jak często?

Post autor: Neya »

Raczej nigdy, nie mam po co. Mając do tego jeszcze rodzinę, tym bardziej ciężko jest zrobić sobie prawdziwe wolne, bo zawsze coś się dzieje, z przy dzieciach odpocząć się nie da.
Awatar użytkownika
krakowska

Post autor: krakowska »

Uwielbiam urlop i cały rok zawsze czekam na ten moment kiedy będę mogła w końcu gdzieś pojechać. Zwykle podróżujemy autobusem albo samolotem ale w przyszłym roku zaplanowałam wyjazd samochodem. Skorzystamy z usług wypożyczalni i sprawdzałam już możliwości wynajmu i wybór samochodów na tej stronie https://comfortcar.pl/wypozyczalnia-samochodow-poznan/
numizmaaa

Post autor: numizmaaa »

Jeśli Wam powiem, że zamierzam podróżować, to jakie miejsca mi polecicie? Wstępnie interesuje mnie dubaj atrakcje ma świetne i nie mogę się na nic innego pokierować. Może jednak Wy mi poradzicie też jakieś fajne miasta, kraje, żebym miała odpowiedni wybór… Czekam.
Jarek P.

Post autor: Jarek P. »

Krótkie regularne przerwy trwające trwające od jednego do trzech dni oraz wolny czas po pracy w dniu roboczym to świetny pomysł na lepsze samopoczucie. Często krótkie wyjazdy mogą pomóc złagodzić stres i odświeżyć umysł. Częste i regularne wypady w góry to doskonały sposób na ucieczkę od codziennego zgiełku i naładowanie baterii. Jeżeli ktoś nie ma w pobliżu gór, można wybrać się do lasu, na spacer po lasach i łąkach. Klimat panujący nad jeziorami i rzekami również pozwala się zrelaksować. Mieszkając w ogromnym mieście, warto po skończonym dniu pracy odwiedzić park miejski.
arlett

Post autor: arlett »

Obecnie to chyba najlepszą opcją są wakacje za granicą. Niestety cenowo w Polsce bywa drożej niż np. w Chorwacji. Jeśli chodzi o samą Chorwację to jest tam sporo pięknych miejsc do zobaczenia. Warto wziąć je pod uwagę. My chyba zdecydujemy się na urlop w Šibenik i zatrzymamy się w Amadria Park - https://www.amadriapark.com/ Mają swoje hotele w różnych destynacjach :)
małami

Post autor: małami »

Bardzo fajną opcją są wakacje hiszpania. Jest tam sporo pięknych miast i zabytków wartych zobaczenia. Poza tym ciepło i dobre jedzenie. Dużo lepsza opcja niż wakacje w Polsce. U nas niestety z pogodą jest nieciekawie.
olka22

Post autor: olka22 »

Rozumiem osoby wybierające apartamenty na wakacje ale ja zdecydowanie jestem team hotele. W przyszłym roku chcemy polecieć do Chorwacji i duże wrażenie zrobiły na mnie hotele Amadria Park - https://www.amadriapark.com/ Być może się tam zatrzymamy bo ofertę mają super. Mnóstwo atrakcji, SPA, pyszne jedzenie i blisko plaża.
ODPOWIEDZ