Upadek na chodniku
Siłownia na odstresowanie po pracy? Jaki ekspres do kawy kupić do biura? Wątek lifestylowy.
- Jędrzej_95
Upadek na chodniku
Post autor: Jędrzej_95 »
Witam serdecznie. Jakiś czas temu szedłem chodnikiem i niefortunnie upadłem, łamiąc przy tym rękę. Problem pojawił się z uwagi na zły stan chodnika. Dowiedziałem się, że mogę otrzymać odszkodowanie za wypadek na chodniku i tutaj mam do was pytanie. Czy lepiej wszelkie formalności załatwiać samodzielnie, czy jednak zgłosić się do jakiegoś specjalisty? Może byliście w podobnej sytuacji i coś mi podpowiecie.
Re: Upadek na chodniku
Post autor: jacekkłacek »
Miałem w zeszłym roku analogiczną sytuację na osiedlu, gdzie złamałem nogę na wystającej płycie chodnikowej... Miałem już zostawić sprawę no bo co zrobić? Na moje szczęście trafiłem na kancelarię prawną De Iure która wywalczyła dla mnie godne odszkodowanie za poniesione szkody. Ja nawet nie wiedziałem, że mi może jakieś odszkodowanie w tym zakresie przysługiwać więc miło się zaskoczyłem. Dziękuję za pomoc!
Re: Upadek na chodniku
Post autor: rita_koźmińska23 »
Jeśli zastanawiacie się nad odszkodowaniem, to polecam skorzystanie z oferty firmy, która fachowo zajmuje się odzyskiwaniem odszkodowań dla klientów- bedziecie mieli dzięki temu pewność,że wszystko się uda. Ja kiedyś współpracowąłam z firmą https://www.maximumodszkodowan.pl/ - bardzo dobrze się sprawdzili, więc chętnie polecam ich dalej