Smakowa kawa

Siłownia na odstresowanie po pracy? Jaki ekspres do kawy kupić do biura? Wątek lifestylowy.
Awatar użytkownika
K-dwa

Smakowa kawa

Post autor: K-dwa »

Lubicie klasyczny smak kawy, czy lubicie czasem zaszaleć z jakimiś dodatkami, typu syropy czy bita śmietana? Ja rzadko, ale czasem sięgam po dodatki. Na co dzień piję klasyczną, z odrobiną mleka i bez jakiegokolwiek słodzika. Ale mam też rewelacyjną kawę, ziarnistą z palarni kawy https://upcafe.pl/swiezo-palone-kawy-swiata/ naprawdę jest pyszna.
gładka

Re: Smakowa kawa

Post autor: gładka »

ja nie przepadam za smakowa kawa...

wieland electric polska
Awatar użytkownika
Kimin

Post autor: Kimin »

ja tez wole czarna, ale zona np lubi te rozne latte smakowe :D dobrze ze w domu mamy kapsułki nespresso wiec nie ma klotni o to jaka kawe pijemy :P
Awatar użytkownika
paulinabb

Post autor: paulinabb »

To zależy od nastroju i okazji :D W pracy z reguły piję tradycyjną kawę czarną bez dodatku cukru, natomiast popołudniami lubię wypić kawę z syropem karmelowym :) A że znalazłam naturalne syropy smakowe firmy Espresso Syrup to sięgam po nie bez żadnych wyrzutów sumienia ;)
Awatar użytkownika
Neya

Post autor: Neya »

Smakowa kawa? No nie wiem. Jedynie do dodaje do kawy to mleko, ale żeby kupować już gotową kawę z dziwnymi smakami, to mnie nie przekonuje.
eliś

Post autor: eliś »

Warto poszukiwać swojego smaku kawy i wybrać takie rozwiązanie, które najbardziej przypadnie wam do gustu.Oczywiście najlepsza jest kawa ziarnista, a do niej należy zakupić młynek. Czasem wybór jest bardzo trudny. Na pewno warto sobie zerknąć tutaj https://coteca.pl/blog/aktualnosci/zoba ... rnowy.html . Jest tam bowiem namiar na ciekawy artykuł dotyczący młynków żarnowych. Na pewno wskazówki, które się tam znajdują okażą się przydatne.
ODPOWIEDZ