Promocje i zniżki?
Moze zrobimy jakiś 1 wspólny wątek o róznych okazjach zakupowych?
Promocje i zniżki?
Siłownia na odstresowanie po pracy? Jaki ekspres do kawy kupić do biura? Wątek lifestylowy.
- Ryzykowcenie
- MajsterALONZO
Re: Promocje i zniżki?
Post autor: MajsterALONZO »
Jak zaczniemy to nie skończymy
Teraz ja mam wrażenie, że wszedzie w necie dosłownie okazja okazję pogania.
Ale tak serio, ja staram się ograniczać poszukiwanie okazji do 2-3 miejsc w sieci, które są zbiorczą bażą róznych przecen ofertowanych w sklepach, bo inaczej bym oszalał.
Np gazetki promocyjne z różnych sklepów oglądam sobie w aplikacji ding.pl - na telefonie, w wolnych chwilach,
więc niczego nie przegapię a przy okazji nie marnuję czasu na wertowanie sieci osobno.

Teraz ja mam wrażenie, że wszedzie w necie dosłownie okazja okazję pogania.
Ale tak serio, ja staram się ograniczać poszukiwanie okazji do 2-3 miejsc w sieci, które są zbiorczą bażą róznych przecen ofertowanych w sklepach, bo inaczej bym oszalał.
Np gazetki promocyjne z różnych sklepów oglądam sobie w aplikacji ding.pl - na telefonie, w wolnych chwilach,
więc niczego nie przegapię a przy okazji nie marnuję czasu na wertowanie sieci osobno.
Szukam możliwości, przygody, niespodzianek.
- bartoszN
Re: Promocje i zniżki?
Na stronie każdego sklepu znajdziesz promocje jakie aktualnie mają. Przykład lewiatan gazetka , najlepszy sklep spożywczy jak dla mnie. Do tego mają też podstawową chemię. W sumie idąc tam nie muszę wybierać się na wielkie zakupy do hipermarketu bo 99% produktów można dostać. I sklep pod nosem, można w minutę obejść cały. A wyprawa do hipermarketu to już niestety zabiera i czasu i zazwyczaj kupuje się dużo więcej produktów niż się planowało. Lepsze są takie mniejsze ale sprawdzone i pewne sklepy, gdzie zawsze można dostać świeże produkty a obsługa pomoże i doradzi.