nadawanie paczek przez internet
Siłownia na odstresowanie po pracy? Jaki ekspres do kawy kupić do biura? Wątek lifestylowy.
- gromna
nadawanie paczek przez internet
Gdzie najtaniej będzie nadać paczkę, na poczcie czy przez kuriera? Jak to jest z brokerami kurierskimi? Znajomi mówią że lepiej z nich korzystać bo przesyłki są tańsze. Czy to prawda?
- Ptyki
Re: nadawanie paczek przez internet
W zależności od rodzaju przesyłki, jej gabarytów ceny się różnią. Więc najrozsądniej będzie to sprawdzić za pomocą strony https://www.znajdzkuriera.pl/ .Z tego co mi wiadomo jest tu tani kurier , trzeba tylko podać wymiary i ewentualne opcje dodatkowe a otrzymasz wycenę
- general
Tutaj u mnie działa kurier łowicz https://www.spakuj-wyslij.pl/tani-kurier-lowicz/ i on umożliwia nadanie przesyłki online. Ale nie tylko, jak ktoś wolii punkty nadawcze czy paczkomaty to też może z nich skorzystać, fajnie że jest taka różnorodność, bo jak wiadomo każdy ma swoje preferencje
-
O wiele wygodniej nadaje się przez internet, bynajmniej ja taką formę sobie chwalę. Zawsze korzystam ze strony Sendit, mam tam konto założone. Mogę sobie wycenić koszty wysyłki konkretnej paczki, to mi się bardzo przydaje. Nie mam zastrzeżeń do tego jak działają.
- Gretta
Jeżeli jest taka możliwość to czemu tego nie robić:) Wygodnie, przez internet można zamówić kuriera, który odbierze wam paczkę z domu. Tu także mogę was zainteresować tanie palety. Można tak znaleźć wysyłkę na palecie w firmie Pogotowie Paletowe od 150 złotych brutto. U mnie w firmie dosyć często korzysta się z takiej opcji, gdy przesyłka przekracza największe gabaryty.
- Morella
Tu liczy się każdy grosz, szczególnie gdy tak jak ja wysyłacie codziennie bardzo duże ilości paczek. Także dlatego też warto pomyśleć o oszczędności na opakowaniach, jednocześnie wybierając solidne, bezpieczne produkty. Tu sklep Grala zaproponuje wam całkiem spory ich wybór, opakowania foliowe w bardzo dobrych cenach. Zapoznajcie się z ich ofertą, w tym na folie stretch, worki foliowe, reklamówki, woreczki itp.
- Precela
Jeżeli jest taka opcja to czemu nie spróbować;) Tu jest wiele serwisów jak widać proponujących takie usługi. Fajnie jak sprawdzicie sobie, u którego kuriera wyjdzie was to najbardziej korzystnie. Może broker kurierski KurJerzy wam pomoże? Sprawdźcie sobie ich ofertę na stronie https://www.kurjerzy.pl/ na pewno znajdziecie tu bardzo tanie przesyłki kurierskie od różnych firm. Nadawanie paczek może być bardzo korzystne cenowo, a także i wygodne jak widać.