Maskotki i gadżety reklamowe

Siłownia na odstresowanie po pracy? Jaki ekspres do kawy kupić do biura? Wątek lifestylowy.
Awatar użytkownika
Stela65

Maskotki i gadżety reklamowe

Post autor: Stela65 »

Słyszeliście o maskotkach reklamowych i innych podobnych gadżetach od gonzo.com.pl? Sama zaczęłam się zastanawiać, czy czegoś od nich nie zamówić, bo spodobały mi się projekty na stronie. Warto? Podzielcie się opiniami.
Awatar użytkownika
Eryka_84

Re: Maskotki i gadżety reklamowe

Post autor: Eryka_84 »

Jako że Gonzo ma duże doświadczenie w projektowaniu takich rzeczy, to ich produktom nie można niczego zarzucić. Niewiele osób wie, że wykonują te jednorazowe artykuły ochronne, które obecnie chyba większości z nas się przydają.
Awatar użytkownika
pasta

Post autor: pasta »

myślę że to też mogą być fajne gadżety ale ja jakoś wolę tanie kubki z logo bo obdarowani są bardzo zadowoleni, spełniają swoją reklamową rolę no i nie wydajemy na taką reklamę dużo a to w dzisiejszych czasach bardzo ważne a takie kubki są one trwałe i można je poddawać działaniu zmywarki.
Łozowski

Post autor: Łozowski »

Breloki do kluczy oraz koszulki i czapki z naszywkami - wszystko z naszym firmowym logo zamawiamy w https://www.imarsc.pl/o-firmie Tego typu rzeczy to świetne gadżety, doskonały środek reklamowy, klienci lubią to dostawać, korzystają i reklamują nas. Co do wspomnianej firmy - producenta to fajnie nam się z nimi współpracuje, są solidni, terminowi i z cenami nie przesadzają, można u nich liczyć na wysoką jakość produktów. Więcej poczytajcie sobie na stronie producenta.
prać

Post autor: prać »

Gadżety reklamowe oczywiście też się sprawdzą. Jednak nie na taką skalę jak np pozycjonowanie. Pozycjonowanie możesz zlecić m.in agencji Quality Factor- https://quality-factor.pl/ posiada ona bardzo duże doświadczenie i przystępne ceny. Nie działaj na własna rękę bo możesz tylko zaszkodzić firmie jeśli nie masz pojęcia na temat pozycjonowania i reklamy w sieci. Lepiej zostawić to profesjonalistom
ODPOWIEDZ