fryzura

Siłownia na odstresowanie po pracy? Jaki ekspres do kawy kupić do biura? Wątek lifestylowy.
Awatar użytkownika
mmka992

fryzura

Post autor: mmka992 »

fryzura
terdan

Re: fryzura

Post autor: terdan »

W temacie fryzur, poszukuję dobrego, znającego się na fachu fryzjera lub fryzjerki damskiej w Warszawie. Macie sprawdzone miejsca?
Awatar użytkownika
brodka

Post autor: brodka »

Wcale się nie dziwię, że szukasz kogoś godnego polecenia. Sama nie z każdej wizyty u fryzjera byłam zadowolona. Teraz już dłuższy czas chodzę w Warszawie do salonu Figaro i nie mam zamiaru zmieniać. Mają fajne podejście, potrafią doradzić w jakiej fryzurze najlepiej będzie danej osobie. Dwie moje koleżanki też tam chodzą. Mają trzy salony, ja do tego przy Granicznej 4 chodzę.
Awatar użytkownika
marianka

Post autor: marianka »

U mnie kiepskie wyszłyby fryzurki, gdyby nie włosy doczepiane. Odkąd je stosuje mogę mieć każdą fryzurkę o jakiej marzę. Warto kupować sobie tego typu rzeczy. Jakby coś na stronie https://remy-hair.pl/wlosy-rosyjskie-clip-in/ znajdziecie się ze sporym wyborem włosów naturalnych.
Awatar użytkownika
morales

Post autor: morales »

Zerknijcie sobie tutaj https://zycieseniora.com/uroda-i-moda/m ... szych-osob . Jeśli chcecie podpowiedzieć swoim bliskim jakieś konkretne fryzury, to właśnie na tej stronie znajdziecie wiele ciekawych i praktycznych propozycji. Fryzjerzy ni zawsze potrafią zaproponować coś modnego starszej osobie.
Awatar użytkownika
szogunek

Post autor: szogunek »

Muszę przyznać, że rozważałem, gdzie mogę uzyskać profesjonalną koloryzację i strzyżenie moich gęstych, długich włosów. Nie każdy fryzjer potrafi sobie poradzić z taką długością i gęstością włosów, ale na szczęście trafiłem do Akademia Perfect Hair , gdzie zajęli się mną z pełnym profesjonalizmem. Gorąco polecam, jeśli również poszukujesz sprawdzonych fryzjerów.
ODPOWIEDZ