broker kurierski
Siłownia na odstresowanie po pracy? Jaki ekspres do kawy kupić do biura? Wątek lifestylowy.
- gromna
Re: broker kurierski
Poszukaj po prostu brokerów kurierskich, oni umożliwiają nadanie paczki przez internet. I przecież też nie musisz nadawać kurierem, także cennik paczkomaty inpost jest atrakcyjny więc w ten sposób też można nadawać przesyłki
- general
Z tego co mi wiadomo to paczka kurierem DHL może zostać nadana za pośrednitwem brokera kurierskiego i wtedy wychodzi jeszcze taniej. Sprawdź to sobie koniecznie, bo nawet jak to jest tylko kilka groszy to w skali roku zrobi się już tego na pewno dużo
- mmka992
Jakoś w sumie nigdy nie miałam okazji skorzystać z takich usług, bo już docelowo znalazłam firmę, która hurtowo zrealizuje moje paczki. Jeśli będziecie zainteresowani, to w tym miejscu możecie sprawdzić więcej szczegółów i całą ofertę.
- rudolf
Ja również bardzo chętnie i również często korzystam z usług brokera kurierskiego. Jestem zdania, że jest to bardzo fajna sprawa bo mamy całkiem spory wybór firm kurierskich. Bardzo chwalę sobie opcję szybkiej paczki https://www.sendit.pl/blog/szybka-paczka i wtedy czas całej procedury skraca się absolutnie do minimum.