Pompy ciepła

Zastanawiasz się, jak i w co inwestować? Dołącz do dyskusji.
Anna Kamińska

Pompy ciepła

Post autor: Anna Kamińska »

Buduje nowy dom i jestem na etapie szukania taniego, ale wydajnego sposobu na ogrzewanie domu. Fajnie, jeśli byłoby to także rozwiązanie ekologiczne. Trafiałem już na różne oferty, ale mało która mnie przekonywała, aż do momentu, kiedy koleżanka podsunęła mi firmę Netsu https://netsu.pl/. Wielu ich poleca, ponieważ mają bardzo dobrej jakości pompy ciepła, które są wydajne i ekologiczne. Podobno nie ma też problemu z montażem. Profesjonalna ekipa przyjeżdża na miejsce i raz dwa uwija się z tematem. Ktoś z Was miał do czynienia z Netsu i ich pompami? Polecacie ich?
Krzysztof Maślak

Re: Pompy ciepła

Post autor: Krzysztof Maślak »

Tak! Tak! Tak! Bardzo polecam. Pompy ciepła Netsu, są rewelacyjne! Po instalacji zapominasz, że je w ogóle masz. Przypominasz sobie o nich, gdy przychodzą rachunki za ogrzewanie, które są dużo niższe niż wtedy, kiedy grzałem gazem. Lubię je także za to, że są rozwiązaniem ekologicznym.
Łukasz Szocik

Post autor: Łukasz Szocik »

Znam te firmę. Moi rodzice w swoim domu zdecydowali się na instalację pomp ciepła. Długo szukali odpowiedniej firmy, która zrealizuje tę usługę kompleksowo, aż trafili na Netsu. Ich pomy ciepła są bardzo dobrej jakości, wydajne i ekologiczne. Rachunki za ogrzewanie też mniejsze.
Marianna Skubiś

Post autor: Marianna Skubiś »

Słyszałem o Netsu same dobre opinie. Że solidna firma, że dobrzy fachowcy, a pompy ciepła od nich się nie psują. Także spokojnie można inwestować w ich sprzęt.

P.S. Polecam zainwestować także w panele fotowoltaiczne. To idealne i ekologiczne połączenie z pompami
Ryś Kleczkowski

Post autor: Ryś Kleczkowski »

Znam Netsu bardzo dobrze. Niedawno montowali u mnie pompy ciepła. Wszystko przebiegło bardzo szybko. Panowie odpowiadali na wszystkie moje pytania, chociaż w sumie nie musieli. Czy inwestycja się opłaciła? Myślę, że tak. Co prawda pompy użytkuje od niedawna, ale pierwszy rachunek za ogrzewanie już przyszedł. Jest mniej do zapłaty. 😉
Julek Ćwikła

Post autor: Julek Ćwikła »

Ja miałam do czynienia z tą firmą. Powiem tak, na początku myślałem, że inwestowanie w pomy ciepła się nie opłaca. W Netsu skutecznie przekonali mnie do tego, aby jednak iść w tym kierunku. Dlaczego? Bo to oszczędność na ogrzewaniu. Mieli racje. Teraz rachunki za ogrzewanie domu nie przyprawią mnie o ból głowy.
ODPOWIEDZ