Miejsce na wesele

Zastanawiasz się, jak i w co inwestować? Dołącz do dyskusji.
Lizaó2

Miejsce na wesele

Post autor: Lizaó2 »

Dobry dom weselny wałcz potrzebny mi na zorganizowanie niewielkiej imprezy na kilkanaście osób. Chciałabym, aby przyjęcie było w kameralnych warunkach, ale z możliwością noclegu i z fajnymi plenerami. Polecicie coś sprawdzonego?Dobry dom weselny wałcz potrzebny mi na zorganizowanie niewielkiej imprezy na kilkanaście osób. Chciałabym, aby przyjęcie było w kameralnych warunkach, ale z możliwością noclegu i z fajnymi plenerami. Polecicie coś sprawdzonego?
Awatar użytkownika
pralina

Re: Miejsce na wesele

Post autor: pralina »

Niedawno też szukałam odpowiedniej sali na wesele, bo nie wiedziałam gdzie mogę zaplanować przyjęcie ale dowiedziałam się gdzie wesele Pabianice najlepiej zrobić. Mają tam możliwość zorganizowania różnych imprez, na 50 osób a nawet 100 i więcej. Jeśli o mnie chodzi to najbardziej odpowiada mi sala pałacowa
Awatar użytkownika
bartoszN

Post autor: bartoszN »

Jaką muzykę planujecie na wesele? Miałem okazję być kiedyś na weselu gdzie grał zespół Bayer Full i jeśli sam będę organizował wesele to na pewno zdecyduję się również ich zaprosić. Zespół chętnie koncertuje na weselach, jeśli chcecie wiedzieć czy mają wolny termin to warto skontaktować się przez ich stronę online.
Awatar użytkownika
Szefowa

Post autor: Szefowa »

Bez względu na to, gdzie będziecie organizowali swoje wesele, na pewno przydadzą się Wam różnego rodzaju ozdoby ślubne do udekorowania kościoła oraz sali weselnej ;) Bardzo ładne widziałam ostatnio na stronie internetowej Happenings.pl. Tak więc jeśli macie chwilę wolnego czasu, to polecam się tam rozejrzeć ;)
walęcka

Post autor: walęcka »

W sumie chciałabym Wam coś wskazać, ale nie do końca mogę. Moje miejsce ma być tylko moje i nie chcę o tym więcej mówić. No, ale skoro mowa ogólnie o weselu, to powiem wam, że nasza sesja ślubna odbędzie się w górach. Kochamy takie klimaty, jak nasz fotograf, pan MARCIN ORZOŁEK. Znacie go może?
MartynaZałoga

Post autor: MartynaZałoga »

Dokładnie jest tak jak mówicie. Znaleźć dobre miejsce na organizacje wesela to dość skomplikowana kwestia. Pary zbyt często skupiają się na swojej okolicy, nie biorąc pod uwagę, że przecież mogą wybierać w ofertach z całego kraju. Najkorzystniej wybierać rynki na jakich jest duża konkurencja. Jednym z najbardziej trafnych wyborów są sale weselne łódź patrząc na wybór jaki mamy - https://www.weselezklasa.pl/sale-weselne,1/lodz/ Warto jest wytypować sobie wstępnie kilka miejsce po obejrzeniu samych zdjęć. Natomiast udanie się na miejsce jest obowiązkowe bo w rzeczywistości może to wyglądać trochę inaczej. Jeśli poczujemy energię danego miejsca oraz będziemy w stanie dogadać się z właścicielem, to nie ma się nad czym zastanawiać.
Żaneta78

Post autor: Żaneta78 »

Moje wesele jeszcze było za dobrych czasów przed pandemią i powiem wam, że bardzo miło wspominam ten dzień. Moje wesele odbyło się w pięknym domu weselnym http://agrobala.pl/ i wszystko zostało zorganizowane tak jak chciałam a nawet lepiej. Nasi goście również byli bardzo zadowoleni a jeżeli chodzi o dzieci to chyba one najbardziej bo miały do dyspozycji super placyk zabaw.
Gośkaa55

Post autor: Gośkaa55 »

Świetnie, że trafiłam na ten wątek, ponieważ szukam duże sale weselne w Pszczynie. Bardzo lubię nowoczesny styl. Zależy mi także na pięknym zielonym otoczeniu. Ostatnio znalazłam w Internecie Hotel i Bistro 70. Więcej informacji można znaleźć na stronie
Świetnie, że trafiłam na ten wątek, ponieważ szukam duże sale weselne w Pszczynie. Bardzo lubię nowoczesny styl. Zależy mi także na pięknym zielonym otoczeniu. Ostatnio znalazłam w Internecie Hotel i Bistro 70. Więcej informacji można znaleźć na stronie
https://bistro70.pl/wesela/
Awatar użytkownika
Neya

Post autor: Neya »

Ja wesela nie miałam i szczerze mówiąc wiele nie straciłam. Wprawdzie to dobry sposób na świętowanie, ale z drugiej i duży wydatek i jeszcze więcej stresu i nerwów. To mi niepotrzebne.
koofs

Post autor: koofs »

My wszelkiego rodzaju Przyjęcia rodzinne Nadarzyn organizujemy zawsze w jednym miejscu :) Jak znajdzie się dobrą resturację to nie ma sensu zmieniać jej na inną
Awatar użytkownika
Ladrian

Post autor: Ladrian »

Jeśli chodzi o atrakcje to Zimne ognie o północy i dj który dodatkowo gra na saksofonie , wychodzę z założenia ze im mniej tym lepiej ;)
https://netshoot.pl/toast-z-klasa-wybor ... a-toastow/

Koniecznie przygotujcie tez dobre alkohole do wznoszenia toastów. Na stronie jest kilka porad jak wybrać ;)
portek

Post autor: portek »

Świetnym miejscem pod zakup alkoholu na przykład na wesele jest ten sklep internetowy: https://winolubni.pl/produkt/klasztorna-rzemieslnicza/ . Znajdziecie tam szeroki zakres alkoholi, na przykład rzemieślniczych. Posiadają wiele ciekawych propozycji w dobrym guście i cenie.
ODPOWIEDZ