Inwestowanie w automaty na forex?

Zastanawiasz się, jak i w co inwestować? Dołącz do dyskusji.
Awatar użytkownika
IrydaW

Inwestowanie w automaty na forex?

Post autor: IrydaW »

Interesuje mnie Inwestowanie w automaty na forex, coś jak tu piszą,
że to takie teraz popularne i blablabla:
http://twoje.info.pl/rosnie-popularnosc ... -na-forex/
wg was rzeczywiście na tradingu automatycznym można zarobić jakieś konkretne pieniądze?
Czy taki automat transakcyjny jest bezpieczny?
Awatar użytkownika
Ozzi

Re: Inwestowanie w automaty na forex?

Post autor: Ozzi »

forex jest opłacalny, ale pamiętajmy, że musimy miec minimum wiedzy na jego temat. W xtb możecie się sprawdzić jezeli chodzi o demo. Tam macie stop loss, do tego ochronę przed ujemnym saldem konta, więc naprawdę się opłaca.
Awatar użytkownika
daria15

Post autor: daria15 »

Moim zdaniem takie automaty to raczej przewalanie pieniążków, a mnie interesuje oszczędzanie na przyszłość , dlatego w takie gry i zabawy nawet nie zamierzam się pakować. Chcę, żeby moja rodzina w przyszłości miała ze mnie pieniążki, a nie kłopoty i problemy. Także podziękuję.
Awatar użytkownika
Fiona

Post autor: Fiona »

Ja z kolei uważam, że z każdą inwestycją trzeba najpierw się zapoznać, żeby nie stracić dużej sumy pieniędzy. Warto poczytać o walutach Forex https://smarttrader.pl/ i sprawdzić kursy walut online. Akurat w tym przypadku nietrudno znaleźć notowania Forex, w internecie jest sporo informacji o kurach walut Forex.
Awatar użytkownika
Ozzi

Post autor: Ozzi »

Jak najbardziej wg mnie to super sprawa :) Siedzimy w XTB już naprawdę długo - tam macie 25 różnych par związanych z
krypto albo sporo akcji z forexem zwiazanych .Zarabiać można na różnych tematac. To nie jest zabawa, że wejdziecie i przyjdą sobie wyniki. Cierpliwość popłaca
Awatar użytkownika
kasia

Post autor: kasia »

Ozzi pisze: ↑07 paź 2020, 13:47 Jak najbardziej wg mnie to super sprawa :) Siedzimy w XTB już naprawdę długo - tam macie 25 różnych par związanych z
krypto albo sporo akcji z forexem zwiazanych .Zarabiać można na różnych tematac. To nie jest zabawa, że wejdziecie i przyjdą sobie wyniki. Cierpliwość popłaca
XTB to faktycznie dobry i solidny system. Zero problemów, stabilne działanie, niezawodność. XTB ma przede wszystkim porządne demo, gwarantowany stop loss i ochronę przed ujemnym saldem, a to moim zdaniem takie absolutne podstawy dla osiągnięcia czegoś sensownego.
Awatar użytkownika
chunn

Post autor: chunn »

Bardziej klasyczne metody, to np. fundusz inwestycyjny https://generali-investments.pl/content ... q/ike-ikze Krypto, to wciąż nowy runek i trzeba wiedzieć, jak na nim działać.
ODPOWIEDZ