Wybór wycieraczek do samochodu

Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
Awatar użytkownika
Beriz

Wybór wycieraczek do samochodu

Post autor: Beriz »

Cześć,
Szukam dobrej jakości wycieraczek do samochodu, czy macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi jeśli chodzi o wybór piór płaskich i przede wszystkim nie szukam oryginałów bo jak dla mnie to zupełnie przepłacanie.
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
FilipMuz

Re: Wybór wycieraczek do samochodu

Post autor: FilipMuz »

W mojej opinii akurat jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości wycieraczek samochodowych to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez Visee przede wszystkim ze względu na wykonanie piór, zastosowanej mieszanki gumowej, czy również mocowań. Stabilne działanie i dobra widoczność przy pełnej prędkości nawet podczas intensywnej ulewy.
Awatar użytkownika
FilipMuz

:)
Awatar użytkownika
Roski

Post autor: Roski »

Jeżeli chodzi o wybór profesjonalnego wsparcia w zakresie wyboru dobrej jakości akcesoriów do wycieraczek to jak najbardziej jestem za Visee i uważam, że to kierunek na który warto postawić zarówno ze względu na świetne wykonanie, konkurencyjne ceny i jednocześnie różnorodność rozwiązań w zależności od tego jakie masz auto i czy jest to samochodów osobowy, czy może jednak ciężarowy.
Awatar użytkownika
Mariozz

Post autor: Mariozz »

Dobrze wiedzieć i całkiem ciekawy temat, dobrze że w końcu zostały poruszone tematy związane z zamiennikami.
Awatar użytkownika
AsiaKK

Post autor: AsiaKK »

O dziwo też korzystam z wycieraczek Visee i mam dobre zdanie, są to tańsze zamienniki ale spadku jakości względem piór oryginalnych jakoś do tej pory nie zauważyłem. Przyznam, że jestem pozytywnie zaskoczona tym że nie pozostawiają żadnych smug, pracują równo i co ważne stabilnie nie zależnie od prędkości.
Awatar użytkownika
Beriz

Post autor: Beriz »

Dzięki wielkie za podpowiedzi! Mam nadzieję w takim razie, że będzie to zdecydowanie dobry wybór.
Awatar użytkownika
FilipMuz

No to super i oczywiście mamy nadzieję, że podejmiesz racjonalną decyzję zakupową i po dokładniejszych testach zdasz nam relację czy zakup jest w pełni udany.
ODPOWIEDZ