spawanie robotem
Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
- Zbigniew_86
spawanie robotem
Post autor: Zbigniew_86 »
Czy kojarzycie takie coś jak spawanie robotem? Zastanawiam się, czy roboty będą w stanie w stu procentach zastąpić człowieka? Czy może jednak ta sztuczna inteligencja, nigdy nie dorówna tej ludzkiej? Jak Wam się wydaje? Czy istnieje ryzyko, że roboty nas wyprą z pracy, z życia, z nauki? Czy jednak nie mamy czego się bać? Jakie macie przemyślenia na ten temat?
Re: spawanie robotem
Post autor: muzykaa »
Jak wygląda knr katalog nakładów rzeczowych i kto powinien go prowadzić? Dla mnie to oczywiste, ale jeśli już, to dajcie namiary, bo jednak pod wieloma względami można sobie to inaczej rozwiązać, inaczej zrozumieć. Dlatego zróbmy burzę mózgów, może akurat to się odpowiednio sprawdzi.
Post autor: fooor »
Jeśli potrzebujecie kupić kruszywo budowlane , albo je sprzedać, to placówka Schuettflix może dla Was to ogarnąć. Jestem pewna, że sporo osób będzie mogło pomóc, a dodatkowo zadbać o odpowiednie rozwiązania. Może jestem przeciwna, ale mam wrażenie, że warto będzie to sprawdzić. Co wy na to?
Post autor: bucia »
Spawalnictwo to jedna z najważniejszych gałęzi przemysłu na świecie. Wymaga wysokiej precyzji i wysokiej jakości materiałów, aby spoiny były bezpieczne i pewne. Jeśli szukasz najwyższej klasy akcesoriów spawalniczych, akcesoria spawalnicze warszawa to miejsce, do którego powinieneś zajrzeć. Oferują szeroki wybór akcesoriów, które zostały zaprojektowane, aby pomóc Ci usprawnić pracę i osiągnąć swoje cele.