Smart Kid Belt
Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
- rafcio
Smart Kid Belt
Szukając alternatywy dla fotelików dziecięcych znalazłem takie pasy https://smartkidbelt.com/pl/ Idealnie się sprawdzą na co dzień a kosztują niewiele w przeciwieństwie do fotelików. Dzięki nim pozbędziesz się fotelików z auta i zyskasz wiele miejsca ale dzieci nadal będą bezpieczne podczas jazdy.
- Malwinka00
Re: Smart Kid Belt
Post autor: Malwinka00 »
Tak to prawda, wybór pasów smart kid belt był najlepszym pomysłem. U mnie sprawdza się od samego początku rewelacyjnie. Jestem zadowolona i nie żałuje zakupu.
- lolaa
Moje dziecko od kilku miesięcy jeźdźi ze Smart Kid Belt, pozwoliłam na zmiane z podkładki (Nie pełny fotelik) na smart kid belt, ponieważ posiada homologacje, czyli musi byc bezpieczny a zarazem jest duzo wygodniejszy.
- rafakoralowa
Post autor: rafakoralowa »
dobrze zrobilas. te podkladki nadaja sie co najwyzej do jadalni by dziecko mialo wyzej z krzesla do stolika.. w zaden sposob nie chronia podczas wypadku a pasy SKB juz taklolaa pisze: ↑30 sty 2020, 13:48 Moje dziecko od kilku miesięcy jeźdźi ze Smart Kid Belt, pozwoliłam na zmiane z podkładki (Nie pełny fotelik) na smart kid belt, ponieważ posiada homologacje, czyli musi byc bezpieczny a zarazem jest duzo wygodniejszy.
Post autor: żebra »
zgadzam sie, wygodne i bezpieczne a do tego malo miejsca zajmuja wiec mozna je zabrac wlasciwie w kazda podrozsylwia12 pisze: ↑21 lut 2020, 13:16 Widziałam u znajomych jak działają takie pasy smart kid belt, są moim zdaniem fajnym rozwiązaniem. Pasy są łatwe w montażu oraz demontażu. Dziecko jest dobrze zabezpieczone.
Post autor: Kornelia »
Myślę, że ilu ludzi tyle opinii na temat Smart Kid Belt gdyż to innowacyjne rozwiązanie jak dotąd nieznane nikomu. Jak każda nowość budzi wiele kontrowersji i ma ciężką drogę do przebycia by ludzie uwierzyli w jego działanie. Można o tej wyboistej drodze jaką musi pokonać to urządzenie przeczytać w artykule https://www.pb.pl/globalna-wojna-o-pols ... ek-1110342. Z własnych doświadczeń bardzo sobie chwalę korzystanie z SKB zwłaszcza na wakacjach.