Lokal a pośrednik?
Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
- Jaropełk81
Lokal a pośrednik?
Post autor: Jaropełk81 »
Zdecydowalibyście się kupić lokal użytkowy nad morzem z pomocą pośrednika? Je nawet się nad tym nie zastanawiam, a planuję skontaktować się z agencją ankam.pl. Wiecie coś na jej temat?
- Paula1991
Re: Lokal a pośrednik?
Ankam oferuje też wynajem lokali użytkowych czy mieszkań. Trzeba przyznać, że rynek nieruchomości nie ma przed nimi tajemnic i widać to już na samym początku współpracy. Serdecznie ich polecam.
Post autor: ważka3 »
Według mnie inwestycja w tego rodzaju to dobre rozwiązanie. Trzeba mieć tylko pomysł w jakim kierunku chce się iść. Czy sami rozpoczniemy jakiś biznes, czy zajmiemy się wynajmowaniem takiego lokalu to już indywidualna decyzja. A gdzie szukać takich ofert? Jak dla mnie najlepsze miejsce to portal https://www.dobryadres.pl/ofertynieruchomosci/lokale ze względu na ilość ofert, ogłoszenia dokładnie opisane, ze zdjęciami. Nawet łatwo szukać.
-
Generalnie jak się kupuje nieruchomość to na kilka czynników należy zwracać uwagę. Zwłaszcza jeśli szukamy mieszkania w którym sami chcemy zamieszkać. Jak przeglądamy oferty, oglądamy konkretne mieszkania to warto też zwrócić uwagę na zarządcę nieruchomości. Od takiego dużo zależy tak naprawdę. U siebie w Warszawie mam Per modum i to jest pierwszy zarządca, który wywiązuje się ze swoich obowiązków w 100%.