leki robione na receptę
Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
leki robione na receptę
Post autor: fiska »
mieliście kiedyś do czynienia z lekami robionymi na receptę? jak oceniacie ich działanie? Mój lekarz przepisał mi krople do oczu, czekam aż doz mi je zrobi i jestem ciekawa jak bedzie z ich działaniem
Re: leki robione na receptę
Post autor: Gość »
Jak mam wybór to zawsze wolę dać coś do przygotowania na świeżo w aptece. Zwykle zlecam przygotowanie maści i naprawdę jestem zadowolona. Recepty realizuje mi DOZ, przeważnie następnego dnia jest wszystko gotowe i kosztuje grosze.
Post autor: fiska »
odebrałam krople w dozie, wszystko jest w jak nalepszym porządku, oczy nie bolą, działanie bylo błyskawicznie, na pewno będę jeszcze pytać lekarza o takie produkty robione
Post autor: Patsa »
Super sprawa, dlatego, że takie leki recepturowe często sprawdzają się rewelacyjnie, a cenowo są bardzo konkurencyjne. Też korzystam z możliwości zamawiania takich leków w DOZie, mają najnowoczesniej wyposażone zaplecze do wykonywania takich produktów.
Post autor: wisienka88 »
Zgadzam się, takie wyrobione maści np. na trądzik działają lepiej niż nie jeden drogi kosmetyk. Ja realizuję recepty w DOZie, dobre ceny mają ale i też szybki czas realizacji.