Księgowości - skuteczne działanie

Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
Awatar użytkownika
RobekMi

Księgowości - skuteczne działanie

Post autor: RobekMi »

Cześć,
Chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi jeśli chodzi skuteczne działanie w zakresie księgowości? Zależy mi na poprawie efektywności i przede wszystkim dokładności w pracy. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Mariozz

Re: Księgowości - skuteczne działanie

Post autor: Mariozz »

Jeżeli chodzi o księgowość to tutaj na pewno warto wprowadzić program Invoice Digitzer, jeśli oczywiście macie duże ilości faktur papierowych do ogarnięcia i przerzucenia do systemu księgowego online. Dzięki temu automatyzuje ten proces, zapewnia stabilną i bezpieczną archiwizację. No i oczywiście zapewniają wsparcie szkoleniowe przy początku prac :)
Awatar użytkownika
Beriz

Post autor: Beriz »

Akurat jeśli jesteście na etapie poszukiwań profesjonalnego wsparcia w zakresie księgowości to polecam zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez Invoice Digitizer w przypadku których można liczyć na pełne wsparcie obsługi, wysoką jakość pracy i jednocześnie pewność co do skuteczności i brak problemów z archiwizacją danych. Pozdrawiam i mam nadzieję, że i u Was będzie to dobry kierunek!
Awatar użytkownika
FilipMuz

Post autor: FilipMuz »

Interesujący temat, rzeczywiście usprawnianie działania księgowości jest ważne i tak powinno być w kolejnych działach firmy aby zachować jej jak najwyższą efektywność i konkretne podejście do potrzeb klienta.
Awatar użytkownika
Roski

Post autor: Roski »

Podzielam wypowiedź poprzednika i też akurat uważam, że jeśli chcecie skutecznie rozwijać swoją księgowość w firmie to warto postawić na bezpieczne i efektywne rozwiązania, które usprawniają wiele procesów księgowych. Jednocześnie można liczyć na pełne wsparcie obsługi technicznej, rzetelnie przygotowane szkolenia na początku i do tego wygodę pracy z domu, szczególnie teraz w przypadku tzw. home office. Warto pójść w tym kierunku, myślę że nie pożałujecie!
Awatar użytkownika
Szefowa

Post autor: Szefowa »

Prowadzenie księgowości najlepiej zlecić jakieś zaufanej firmie z doświadczeniem. Z tego, co wiem, firma https://europim.pl/biuro-rachunkowe/ świadczy takie właśnie usługi i robi to z najwyższą starannością ;) Jest to firma z Tarnowa, więc polecam zwłaszcza, jeśli jesteście z tych okolic ;)
Łukasz ze Scanye

Post autor: Łukasz ze Scanye »

Czy skuteczne księgowanie kojarzy wam się z niskim marginesem błędów w JPK? Zdajemy sobie sprawę, że to zmora każdego księgowego, dlatego proponujemy wam wykorzystanie programu Scanye. To bardzo prosta sprawa, klient przesyła wam faktury online, system sam skanuje i księguje taki dokument. Wy w tym czasie śmiało możecie zaparzyć sobie kawę. Oczywiście nie jesteśmy tu bez powodu - w każdej chwili służymy pomocą.
Awatar użytkownika
anita_ta

Post autor: anita_ta »

Niski, a można nawet powiedzieć, że zerowy poziom błędów w jpk.vat zapewni nie tylko zewnętrznie prowadzona księgowość, ale też porządny program, który pomoże nam dopilnować, żeby przesyłane przez nas dokumenty nie zawierały błędów. U mnie programy się sprawdzają, póki co nie potrzebuję dodatkowych rozwiązań w zakresie księgowości.
ODPOWIEDZ