Karnawał

Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
Awatar użytkownika
partyzantos

Karnawał

Post autor: partyzantos »

Wiem, że do karnawału jeszcze sporo czasu, ale na nadchodzący przydałby mi się jakiś totalnie odjechany strój na karnawał. Poszukuję czegoś nieszablonowego, wyróżniającego się z tłumu. Widziałem, że ekomod.pl ma bardzo fajną ofertę. Ktoś z Was zamawiał od nich stroje?
Awatar użytkownika
bonifacy

Re: Karnawał

Post autor: bonifacy »

Wybierając się na imprezę czy to karnawałową czy inną nie można zapominać aby ładnie i modnie pachnieć. Dlatego też ja w tym celu zakupiłam Hugo Boss perfumy męskie, by moi panowie bardzo ładnie pachnęli nawet jeśli będą w przebraniu. Zresztą zawsze jest dobrze pachnieć nawet w domu
Awatar użytkownika
Kinga34

Post autor: Kinga34 »

Ale póki co zawsze można organizować sobie mniej huczne imprezki gdzieś w pubie czy klubie bilardowym. Szczególnie takie miejsca dobrze się sprawdzają w ramach imprez integracyjnych (kraków impreza firmowa). W takich miejscach goście zawsze się dobrze bawią i mogą się nieco rozerwać przy grach jak bilard czy rzutki.
:)
Awatar użytkownika
kuba1234

Post autor: kuba1234 »

Myślę, że przyda się też ktoś do pomocy w organizacji takiej imprezy karnawałowej, z bogatym bagażem doświadczeń i masą atrakcji w ofercie. Tutaj gorąco mogę polecić stronę www.imprezyartystyczne.pl. Wejdźcie, a na pewno się nie zawiedziecie.
Awatar użytkownika
Koralik

Post autor: Koralik »

Do karnawału jeszcze jest bardzo dużo czasu, ale w międzyczasie będzie Halloween, później Mikołajki i jeszcze Święta. Moje dzieci już się niecierpliwią i zaczęły przeglądać w internecie różne stroje filmowe https://hopki.pl/43-filmowe . Taki właśnie mają pomysł na kostiumy i dlatego właśnie tematyka związana z kinem. Wybór kostiumów jest bardzo ciekawy i jestem pewna, że w rzeczywistości też będą się ładnie prezentować.

niemiecki aha neu 3a
ODPOWIEDZ