Internet stacjonarny do firmy w Kielcach
Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
- betson
Internet stacjonarny do firmy w Kielcach
Jak w temacie. Coś sprawdzonego. Nie musimy mieć bardzo szybkiego łącza, bardziej chodzi o stabilność/niezawodność.
Przychodzi wam na myśl coś rzeczywiście sprawdzonego, solidnego?
Przychodzi wam na myśl coś rzeczywiście sprawdzonego, solidnego?
- semek
Re: Internet stacjonarny do firmy w Kielcach
No na pewno musi to być światłowód, ale nie jest powiedziane, że będzie dostępny akurat pod waszym adresem.
Zacznij od sprawdzenia na porównywarce PanWybierak, jakie usługi są dla was dostępne.
Wtedy będzie można cokolwiek doradzić.
Zacznij od sprawdzenia na porównywarce PanWybierak, jakie usługi są dla was dostępne.
Wtedy będzie można cokolwiek doradzić.
- betson
Zadzwoniłem do nich, potwierdzili mi wyniki z porównywarki, teraz musimy się jeszcze zastanowić nad tym, którą opcję wybrać. A tych jest kilka, nie jesteśmy jeszcze zdecydowani. Niby cenowo podobnie, ale jak się człowiek wczyta w szczegóły, to już są różnice. Ma ktoś z Was UPC? Są jakieś problemy z działaniem usługi?
- semek
Akurat UPC to raczej pewniak, ale najlepiej zapytaj wprost ludzi od porównywarki. Przecież oni codziennie rozmawiają z osobami, które pewnie narzekają na wszystko i wszystkich, więc jeśli są jakieś problemy, to oni o nich wiedzą
- nina
Tutaj https://panwybierak.pl/dostawca/multimedia/3 można sprawdzić czy dany internet jest dostępny na danej lokalizacji. Poza tym fajne jest to, że jest tam wiele ciekawych propozycji dopasowanych do różnych potrzeb. Myślę, że warto znaleźć rozwiązanie dopasowane do różnych potrzeb i oczywiście w atrakcyjnej cenie. Każdy z nas chce bowiem mieć tani i dobry internet
- Deathwing
My w firmie korzystamy z usług od IT4Polska. Mamy dzięki temu bardzo szybki internet, który nas nigdy nie zawiódł. Praca dzięki temu jest o wiele sprawniejsza i wygodniejsza.
- Zbyszek92
Polecam zajrzec do tej oferty [url]https://panwybierak.pl/dostawca/inea/97[/ulr[] jesli poszukujesz dobrego i solidnego internetu to polecam sie nad tym zastanowic, ja do swojej firmy bralem wlasnie ten internet. Nie ma zadnych problemow z polączeniem oraz i jak najbardziej sprawdza sie on np. podczas pracy zdalnej.
Post autor: Słow190 »
Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest po prostu iwnestycja w nowoczesny światłowód. Zerknijcie sobie tu na ofertę tej firmy http://sieciswiatlowodowe.com/, rozwiązania są naprawdę fajne, praktyczne, dające stabilny i po prostu bardzo szybki internet
- pasta
Dokładnie, ja właśnie szukałam dostawcy który oferuje łącze światłowodowe. To najszybszy internet i najlepszy internet bo ja odkąd zmieniłam dostawcę w końcu nie mam problemów z jego szybkością i stabilnością a to mega ważne zwłaszcza jak zdalnie pracujeszSłow190 pisze: ↑23 lut 2021, 0:35 Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest po prostu iwnestycja w nowoczesny światłowód.
Post autor: miśka1 »
Moim zdaniem warto rozważyć różne opcje, aby wybrać rozwiązanie, które będzie idealnie dopasowane do konkretnych potrzeb. Właśnie dlatego zerknijcie sobie tutaj https://panwybierak.pl/oferty/internet-radiowy/48 . Jest tam ciekawa strona, gdzie jest wiele różnych ofert w jednym miejscu. Macie tam w czym wybierać.
Post autor: gośka »
W sumie to rzeczywiście wystarczy dopasować teraz ofertę do swoich potrzeb, ja mam światłowód od najlepszego dostawcy telewizji i internetu i jestem z niego bardzo zadowolona. Szybkie łącze to podstawa dla wszystkich domowników, zwłaszcza jeśli pracujesz zdalnie.
Post autor: elkaa »
Ostatnio zaczęłam przemyślać kwestię korzystania z propozycji jak pakiet tv internet Słyszałam, że oferują szybki internet w rozsądnych cenach. Może warto zastanowić się nad tym rozwiązaniem, zwłaszcza jeśli szukacie czegoś nowego i konkurencyjnego.