Hotele w Hiszpanii
Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
Hotele w Hiszpanii
Post autor: toxatyt »
Witam wszystkich. Wybieram się na wycieczkę do Hiszpanii, ale nie wiem gdzie mógłbym zarezerwować pokój, aby spędzić wspaniałe wakacje w pięknej Hiszpanii.
Re: Hotele w Hiszpanii
Post autor: katana29 »
Niedawno odwiedziłem Hiszpanię i jednym z najbardziej zapadających w pamięć aspektów mojej podróży były hotele, w których się zatrzymałem. Każdy hotel, który odwiedziłem, jest uosobieniem komfortu i gościnności, dlatego chcę podzielić się swoimi wrażeniami. Pomogła mi w tym strona https://krok-travel.pl/countries/hiszpania/. Pierwszym miejscem, w którym się zatrzymałem, była Barcelona. Hotel ten zaimponował mi nowoczesnym designem i doskonałą obsługą. Pokój był urządzony w eleganckim stylu, a z okna roztaczał się malowniczy widok na miasto. Rano jadłem śniadanie na tarasie z widokiem na słynne budynki Gaudiego, co dodało szczególnego uroku na początek dnia.
Re: Hotele w Hiszpanii
Post autor: zazajoj »
W Sewilli zatrzymałem się w hotelu, który był uosobieniem tradycyjnego andaluzyjskiego stylu. Wystrój został wykonany z wykwintnym smakiem, a dziedziniec z fontanną i tereny zielone stworzyły atmosferę komfortu i spokoju. Miło było zjeść kolację w hotelowej restauracji, która serwowała dania kuchni lokalnej, takie jak tapas i paella.