Hosting www
Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
- partyzantos
Hosting www
Post autor: partyzantos »
Wiecie może, gdzie kupię tani hosting www? Również pod projekty niekomercyjne, dlatego wszystko niskobudżetowe. Z ofert, które znalazłem znowu wygrywa SDC ze swoją ofertą https://www.sprintdatacenter.pl/tani-hosting-www. Dobre warunki oferują i chyba tutaj zostaną wybrani.
- semek
Re: Hosting www
Na spokojnie odpalcie Firehost, tzn. darmowy test. Wrzućcie jakieś strony, całość powinna działać pierwsza klasa.
Mam tam sporo stronek. Może nie są to jakieś wypasione portale, ale działają naprawdę w porządku.
Mam tam sporo stronek. Może nie są to jakieś wypasione portale, ale działają naprawdę w porządku.
- nosleep
Nazwa - droga.
OVH - ma problemy ze stabilnoscia - czesto sa tam kilkunastominutowe awarie poczty.
Za to ciekawa oferte ma teraz firma NSIX - to polska firma, ktore swoje centrum ma w Nowym Sączu. Fajne jest to, ze maja wysoka skalowalnosc maszyn - mozna wiec je dostosowac do swoich potrzeb, dzieki czemu mozna wybrac najlepsza opcje (co jest wazne takze finansowo).
OVH - ma problemy ze stabilnoscia - czesto sa tam kilkunastominutowe awarie poczty.
Za to ciekawa oferte ma teraz firma NSIX - to polska firma, ktore swoje centrum ma w Nowym Sączu. Fajne jest to, ze maja wysoka skalowalnosc maszyn - mozna wiec je dostosowac do swoich potrzeb, dzieki czemu mozna wybrac najlepsza opcje (co jest wazne takze finansowo).
- ABC
Ofert na hosting , na rynku jest teraz sporo dlatego cieżko nam sie zdecydowac. Jeżeli dopiero bedziesz zaczynać przygodę ze stronami internetowymi to lepiej wziąc taki hosting https://www.statnet.pl/hosting z prosta obsługą. nauczysz się jak to wszystko działa i łatwo bedziesz prowadził włąsnas tronę czy sklep internetowy
-
- Kontakt:
Dzisiaj jest naprawdę duży wybór jeśli chodzi o firmy zajmujące się hostingiem stron internetowych.
Silver Service - usługi sprzątające Małopolska.
- monka
Ja również mam dobre doświadczenia z nazwa.pl bo jestem ich klientem od dwóch lat i chwalę sobie działanie serwera i szybkość odpowiedzi obsługi technicznej w razie problemów. Sami zobaczcie na ich ofertę, nie jest najtańsza ale w pełni profesjonalna.
- rafakoralowa
Post autor: rafakoralowa »
lerek nazwa dba bo jest na rynku od dawna a ma wielka konkurencje, musza pokazac sie z jak najlepszej strony