Fotografia reklamowa Katowice

Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
Awatar użytkownika
felicita6

Fotografia reklamowa Katowice

Post autor: felicita6 »

Witam, Mam do zlecenia sesję reklamową. Zależy mi na tym żeby to było zrobione w kreatywny i oryginalny sposób. Znacie kogoś zajmującego się fotografią reklamową. Z tego co się orientowałem ta firma ma dobre referencje fotografia reklamowa Katowice. Ktoś z Was może potwierdzić?
masza88

Re: Fotografia reklamowa Katowice

Post autor: masza88 »

Skoro was interesuje profesjonalna też fotografia biznesowa, gdzie również będziecie poprzez nią godnie reprezentować siebie - to warto zapoznać się dokładnie z ofertą Michała Jasiocha. To specjalista od takiej fotografii, który ma spore doświadczenie i wiedzę.
dosiaa

Post autor: dosiaa »

Skoro jesteśmy przy tym temacie, to według was ile kosztują zdjęcia biznesowe, takie profesjonalne ? Czy warto postawić na usługi ze strony specjalistów? Czy ktoś z was może kojarzy jakiegoś dobrego fotografa, który wykonałby mi takie biznesowe zdjęcia na rzecz mojej firmy?
Tonyr92

Post autor: Tonyr92 »

Każde zdjęcie jest inne, dlatego oferujemy retusz portretu dopasowany do indywidualnych potrzeb klienta. W zależności od Twoich oczekiwań, możemy dokonać delikatnych poprawek, takich jak wybielanie zębów, lub bardziej zaawansowanych zmian, takich jak korekcja sylwetki. Naszym celem jest sprawienie, aby każde zdjęcie portretowe oddawało niepowtarzalny charakter osoby na nim przedstawionej, jednocześnie zachowując najwyższą jakość.
ODPOWIEDZ