Czy warto mieć ekspres do kawy?
Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
- Rafalczyk
Re: Czy warto mieć ekspres do kawy?
Mam ekspres do kawy i polecam Ci też kupić ( swój ekspres zamówiłem tutaj allmega.pl ). Kawa z ekspresu jest na tyle smaczną, że nie mogę słownie wytłumaczyć jej smak. To trzeba spróbować.
- Kimin
wiesz co ja mam ekspres do kawy kapsułkowy i moim zdaniem jest to bardzo wygodne. wklikujesz jeden przycisk, a pyszna kawka robi sie sama. no i fajnie, ze mozna rozne rodzaje tych kapsulek kupic bo u nas w domu to kazdy inna pije 
brama wjazdowa z napędem

brama wjazdowa z napędem
- Ptyki
Ja mam kawiarkę i jestem z niej bardzo zadowolona. Zrezygnowałam z kapsułkowych ekspresów bo nie smakowała mi kawa z nich. Teraz zamawiam tą https://www.bee.pl/segafredo-intermezzo ... 97471.html i różnica w smaku jest ogromna w stosunku do zwykłych zaparzanych kaw czy nawet tych kapsułkowych
- Szefowa
Pewnie, że warto jest mieć w domu profesjonalny ekspres do kawy. Kawa przyrządzona właśnie w takim ekspresie zawsze będzie smakowała lepiej, niż kawa przyrządzona w tradycyjny sposób. Na stronie https://www.swiatekspresow.pl/ekspresy-do-kawy/ znajdziecie bardzo duży wybór ekspresów do kawy od najlepszych, wiodących na rynku producentów, takich jak Saeco, Jura, Nivona itp. Jestem przekonana, że uda Wam się tam wybrać taki sprzęt 
producent dzianin

producent dzianin
- plus10
Moim zdaniem dobrą kawę można uzyskać również z kawiarki. Osobiście właśnie w taki sposób przygotowujemy ten napój z mężem. A przyznam, że pijemy kawę codziennie. Jednak gdy jesteśmy u znajomych zachwycamy się kawą z ekspresu takiego jak tu. Myślę, że ekspres do kawy daje więcej możliwości i jest stworzony dla prawdziwych kawoszy. Osobiście lubię wszelkiego rodzaju kawę i zastanawiam się czy nie kupić kiedyś takiego sprzętu.
- szklankawody
Post autor: szklankawody »
Jesli pijesz duzo kawy to warto
Ja pije malo wiec robie w zaparzaczu albo zwyklą rozpuszczalną. Za to lubie soki świeze i smaczne dlatego kupilam wyciskarke wolnoobrotowa Midea
Szybka robota, witaminowa bomba i ten smak