co zamiast fotelika samochodowego?
Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
- bonifacy
co zamiast fotelika samochodowego?
Nasz syn wkrótce kończy siedem lat i zastanawiamy się nad tym czy możemy zrezygnować z tradycyjnego fotelika samochodowego. Znajoma pokazała mi ostatnio,że zamiast fotelika używa takich specjalnych pasów Smart kid belt https://smartkidbelt.com/pl/ Pasy takie rewelacyjnie zstępują taki fotelik a wcale nie są tak trudne do zamontowania a są równie bezpieczne i posiadają wszelakie atesty. Chyba także zdecydujemy się na takie rozwiązanie
- Kimin
Re: co zamiast fotelika samochodowego?
jak dla mnie idealne rozwiazanie dla starszych dzieci. pas gdy jest poprawnie zapiety przebiega przez biodra i barki, czyli tak by zapewnic dziecku bezpieczenstwo, zreszta producent nie ukrywa niczego, wszystkie badania publikuje do opinii publicznej
- Matoniak
hejka, Pasy jak najbardziej polecam są bardzo w porządku i też własnie kupiliśmy dla córki, która skończyła też 7 lat w grudniu. Nie kupowaliśmy wczesniej bo mieścila się do fotelika, ale potem już było tylko gorzej. Stąd decyzja o zakupie pasów SKBbonifacy pisze: ↑10 gru 2019, 14:14 Nasz syn wkrótce kończy siedem lat i zastanawiamy się nad tym czy możemy zrezygnować z tradycyjnego fotelika samochodowego. Znajoma pokazała mi ostatnio,że zamiast fotelika używa takich specjalnych pasów Smart kid belt https://smartkidbelt.com/pl/ Pasy takie rewelacyjnie zstępują taki fotelik a wcale nie są tak trudne do zamontowania a są równie bezpieczne i posiadają wszelakie atesty. Chyba także zdecydujemy się na takie rozwiązanie
- daga
Fotelik, jeśli jest możliwość to jak najdłużej. W nim dziecko jest najlepiej chronione. Jeśli niestety już nie mamy takiej możliwości to wtedy chyba lepsze pasy niż ten podpupnik, który nie do końca spełnia swoją funkcję.
- Malwinka00
Post autor: Malwinka00 »
Jak najbardziej zakup sobie pasy smart kid belt, nie będziesz żałować. Pasy są bardzo bezpieczne. pasy są praktyczne i wygodne w użytkowaniu. Dla starszych dzieciaków. Sama O tych pasach dowiedziałam się przypadkiem będąc w sklepie na zakupach.
- lolaa
Ja Nie wyobrażam sobie wrócić znowu na podkładki pod pośladki lub pełny fotelik który zajmuje tyle miejsca, Smart Kid Belt jest wygodny dla dziecka, a przede wszystkim musi byc bezpieczny skoro uzyskał homologacje na grupy II oraz III .
- sylwia12
Myślałaś może nad smart kid belt ? Moim zdaniem fajnie spełnia swoje wymogi Widziałam u znajomej jak to działa, bardzo szybko je zmontowała, aż byłam w szoku Z tego co wiem pasy są bezpieczne i nie uwierają.
- kosanoztra
Post autor: kosanoztra »
Ja również uważam, że pasy Smart Kid Belt to super rozwiązanie. Zarówno dla rodziców jak i dla dziecka to wygoda. Pasy nie uwierają malucha podczas jazdy a rodzice nie muszą siłować się z fotelikiem bo pasy są lekkie i nie zajmują dużo miejsca.